Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Kontakt AC Orły Komorniki
442 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
15% Spel op eigen helft 85%
34 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.8 gemiddelde waardering 18.5
goed Schieten zwak
solide Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Judas met de inworp. Lelewik bereikt de bal nog maar net als eerste. Judas rent richting de bal. Judas geeft de bal voor. Daar is Gomułka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kałkus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Kramarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Manuszak verovert de bal door een tackle van achteren. Manuszak met een sublieme pass. Gomułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomułka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Kontakt - AC Orły Komorniki 1:0

9e minuut.
Gomułka passt de bal zonder na te denken. Guégan speelt de bal door. Wężowiecki is nu in balbezit. Wężowiecki schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Pierzchała geeft de bal voor. Lelewik rent richting de bal. Lelewik probeert naar een medespeler te passen. Gomułka is nu in balbezit. Gomułka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Lód bereikt de bal nog maar net als eerste. Wężowiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Wężowiecki geeft de bal voor. Gomułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomułka haalt uit met een fantastische trap. Kałkus bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Kontakt - AC Orły Komorniki 2:0

24e minuut.
Cuper geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guégan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gomułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomułka geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Bobkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bobkowski speelt de bal door. Judas rent richting de bal. Judas geeft een hoge lob. Gomułka krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kuńdzia geeft de bal voor. Stąporski kopt de bal weg. Cuper probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gomułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomułka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Judas geeft een lange en hoge pass. Guégan rent richting de bal. Guégan passt de bal in één keer door. Gomułka rent richting de bal. Gomułka haalt uit met een fantastische trap. Kałkus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wężowiecki is nu in balbezit. Wężowiecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Kontakt - AC Orły Komorniki 3:0

39e minuut.
Kałkus trapt de bal weg van het doel. Judas heeft problemen om de bal te vangen. Judas geeft een lange en hoge pass. Gomułka rent richting de bal. Gomułka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Kuńdzia rent richting de bal. Guégan onderschept slim de pass. Guégan met een sublieme pass. Gomułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomułka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Kontakt 13%, AC Orły Komorniki 87%.
KS Kontakt - AC Orły Komorniki 3:0

47e minuut.
Wędzonka passt de bal in één keer door. Guégan bereikt de bal nog maar net als eerste. Guégan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cuper de bal. Gomułka rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Kontakt - AC Orły Komorniki 4:0

49e minuut.
Wężowiecki geeft een hoge lob. Wędzonka met een sublieme pass. Gomułka heeft problemen om de bal te vangen. Wężowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wężowiecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guégan met een snelle inworp. Kuńdzia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomułka verovert de bal door een tackle van achteren. Gomułka geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malakyan komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Judas probeert naar een medespeler te passen. Wężowiecki rent richting de bal. Wężowiecki passt de bal zonder na te denken. Gomułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomułka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Łobos met een snelle inworp. Judas heeft problemen om de bal te vangen. Judas geeft een lange en hoge pass. Gomułka rent richting de bal. Gomułka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Wędzonka verovert de bal door een tackle van achteren. Wędzonka probeert naar een medespeler te passen. Wężowiecki is nu in balbezit. Wężowiecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Kontakt - AC Orły Komorniki 5:0

72e minuut.
Wężowiecki heeft problemen om de bal te vangen. Bobkowski is nu in balbezit. Wężowiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Wężowiecki draait met de bal, schiet en ... Kałkus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Kontakt - AC Orły Komorniki 6:0

74e minuut.
Wędzonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędzonka geeft een lange en hoge pass. Muraś onderschept slim de pass. Judas is nu in balbezit. Judas geeft een hoge lob. Kałkus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gomułka rent richting de bal. Gomułka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Kontakt - AC Orły Komorniki 7:0

81e minuut.
Pierzchała probeert de bal aan de voet te houden. Guégan rent richting de bal. Guégan passt de bal met de wreef. Wężowiecki is nu in balbezit. Wężowiecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Kontakt - AC Orły Komorniki 8:0

82e minuut.
Kuńdzia geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guégan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gomułka is nu in balbezit. Gomułka geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Judas geeft de bal voor. Daar is Cuper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gomułka rent richting de bal. Gomułka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Kontakt - AC Orły Komorniki 9:0

84e minuut.
Laskowski rent richting de bal. Gomułka verovert de bal door een tackle van achteren. Pierzchała rent richting de bal. Gomułka onderschept slim de pass. Gomułka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Łobos met de inworp. Judas is nu in balbezit. Judas geeft de bal voor. Wężowiecki is nu in balbezit. Wężowiecki geeft een hoge lob. Kałkus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gomułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomułka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Kontakt - AC Orły Komorniki 10:0

89e minuut.
Wędzonka met een sublieme pass. Guégan bereikt de bal nog maar net als eerste. Guégan passt de bal in één keer door. Gomułka is nu in balbezit. Gomułka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Muraś geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Judas zal de hoekschop nemen. Gomułka rent richting de bal. Gomułka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Kontakt - AC Orły Komorniki 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Kontakt 17%, AC Orły Komorniki 83%.
KS Kontakt - AC Orły Komorniki 11:0