Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tivoli Brau KS Kontakt
y8 Tactiek 442
52% Balbezit 48%
29% Spel op eigen helft 71%
26 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
53 gemiddelde waardering 43.1
zeer goed Schieten matig
zeer goed Passen goed
redelijk Verdedigen redelijk


9e minuut.
Jeziński passt de bal met de wreef. Tabanyan is nu in balbezit. Tabanyan passt de bal met de wreef. Kynigalakis rent richting de bal. Kynigalakis schiet op doel. Willma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Łobos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mazak komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Kazura verovert de bal door een tackle van achteren. Kazura geeft een hoge lob. Kynigalakis is nu in balbezit. Kynigalakis geeft een lange en hoge pass. Stalewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Willma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Kazura geeft de bal voor. Spyra probeert de bal met de borst te controleren. Stalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kynigalakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kynigalakis draait met de bal, schiet en ... Willma bokst de bal weg.

28e minuut.
Jeziński met een sublieme pass. Blanco is nu in balbezit. Blanco passt de bal in één keer door. Stalewski rent richting de bal. Stalewski haalt uit met een fantastische trap. Willma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Szatkowski geeft de bal voor. Tabanyan rent richting de bal. Tabanyan passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Kynigalakis de bal onder controle te krijgen. Kynigalakis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Kazura probeert naar een medespeler te passen. Blanco met een sublieme pass. Stalewski rent richting de bal. Stalewski haalt uit met een fantastische trap. Willma probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Blanco met de inworp. Asikainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Asikainen passt de bal in één keer door. Kynigalakis rent richting de bal. Kynigalakis schiet op doel. Willma bokst de bal weg.

38e minuut.
Guégan is nu in balbezit. Szatkowski onderschept slim de pass. Szatkowski geeft de bal voor. Stalewski rent richting de bal. Stalewski draait met de bal, schiet en ... Willma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Blanco probeert naar een medespeler te passen. Spyra verovert de bal door een tackle van achteren. Tabanyan rent richting de bal. Tabanyan schiet op doel. Willma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tivoli Brau - KS Kontakt 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tivoli Brau 32%, KS Kontakt 68%.
Tivoli Brau - KS Kontakt 1:0

48e minuut.
Daar is Asikainen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lelewik is nu in balbezit. Asikainen onderschept slim de pass. Asikainen geeft een hoge lob. Kynigalakis springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Tabanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabanyan geeft een lange en hoge pass. Tupczyński probeert de bal aan de voet te houden. Stalewski rent richting de bal. Stalewski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Bæk kopt de bal weg. Asikainen probeert naar een medespeler te passen. Blanco speelt de bal door. Stalewski is nu in balbezit. Stalewski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Tabanyan passt de bal zonder na te denken. Stalewski rent richting de bal. Spyra legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Spyra krijgt een gele kaart. Stalewski raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Stalewski neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Tivoli Brau - KS Kontakt 2:0

62e minuut.
Tabanyan is nu in balbezit. Tabanyan passt de bal zonder na te denken. Kynigalakis rent richting de bal. Stalewski rent richting de bal. Stalewski schiet op doel. Willma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Asikainen met een sublieme pass. Blanco rent richting de bal. Blanco passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Stalewski de bal. Stalewski draait met de bal, schiet en ... Willma bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Tivoli Brau - KS Kontakt 3:0

72e minuut.
Asikainen is nu in balbezit. Asikainen passt de bal in één keer door. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Asikainen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tabanyan de bal. Tabanyan passt de bal in één keer door. Kynigalakis rent richting de bal. Kynigalakis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Jeziński kopt de bal weg. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco speelt de bal door. Stalewski is nu in balbezit. Stalewski schiet op doel. Willma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Kynigalakis de bal. Kynigalakis draait met de bal, schiet en ... Willma bokst de bal weg. Tabanyan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Szatkowski is nu in balbezit. Szatkowski geeft een lange en hoge pass. Stalewski kopt de bal weg. Kynigalakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kynigalakis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stalewski is nu in balbezit. Stalewski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tivoli Brau - KS Kontakt 4:0

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Tupczyński de bal onder controle te krijgen. Szatkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szatkowski geeft een hoge lob. Gomułka is nu in balbezit. Gomułka geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Kynigalakis is nu in balbezit. Tabanyan is nu in balbezit. Kynigalakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kynigalakis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tivoli Brau - KS Kontakt 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tivoli Brau 26%, KS Kontakt 74%.
Tivoli Brau - KS Kontakt 5:0