Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH Wieczysta Knurów
(L) Tactiek Peszkin
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
17 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.1 gemiddelde waardering 38.5
zeer goed Schieten matig
solide Passen matig
zeer goed Verdedigen goed


3e minuut.
Westra met een sublieme pass. Favstov bereikt de bal nog maar net als eerste. Favstov geeft een lange en hoge pass. Fumagalli rent richting de bal. Fumagalli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Wyleżych passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Westra de bal. Westra speelt de bal door. Fumagalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fumagalli haalt uit met een fantastische trap. Carewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Favstov probeert de bal aan de voet te houden. Torje kopt de bal weg. Modafferi bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Modafferi de bal. Modafferi schiet op doel. Branch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
del Oro is nu in balbezit. del Oro geeft een lange en hoge pass. Stokłosa heeft problemen om de bal te vangen. Modafferi is nu in balbezit. Modafferi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Torje rent richting de bal. Cárdenas verovert de bal door een tackle van achteren. Cárdenas passt de bal in één keer door. Fumagalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fumagalli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
del Oro verovert de bal door een tackle van achteren. del Oro geeft een hoge lob. Stokłosa rent richting de bal. Stokłosa draait met de bal, schiet en ... Modafferi maakt een snoekduik en kopt de bal. Branch bokst de bal weg.

37e minuut.
Cárdenas probeert naar een medespeler te passen. Favstov bereikt de bal nog maar net als eerste. Favstov passt de bal in één keer door. Gilewski rent richting de bal. Gilewski geeft een hoge lob. Carewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Favstov bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzyka maakt een afschuwelijke overtreding. Favstov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Fumagalli neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Carewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH - Wieczysta Knurów 1:0

39e minuut.
Klungelig pakt del Oro de bal. Favstov is nu in balbezit. Torje schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Torje krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Vinclav speelt de bal door. Gilewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilewski passt de bal zonder na te denken. Fumagalli rent richting de bal. Fumagalli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Wigier kopt de bal weg. Correa probeert de bal met de borst te controleren. Modafferi rent richting de bal. Modafferi haalt uit met een fantastische trap. Branch probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 46%, Wieczysta Knurów 54%.
NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH - Wieczysta Knurów 1:0

48e minuut.
Stokłosa rent richting de bal. Westra verovert de bal door een tackle van achteren. Westra geeft een lange en hoge pass. Fumagalli springt en kopt de bal. Carewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH - Wieczysta Knurów 2:0

51e minuut.
Torje rent richting de bal. Wyleżych onderschept slim de pass. Wyleżych met een sublieme pass. Favstov is nu in balbezit. Favstov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Cárdenas kopt de bal weg. Klungelig pakt Bogacki de bal. Fumagalli rent richting de bal. Fumagalli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH - Wieczysta Knurów 3:0

56e minuut.
Vinclav rent richting de bal. Stokłosa verovert de bal door een tackle van achteren. Stokłosa speelt de bal door. Modafferi bereikt de bal nog maar net als eerste. Modafferi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Stokłosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Westra verovert de bal door een tackle van achteren. Westra geeft een hoge lob. Fumagalli springt en kopt de bal. Carewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH - Wieczysta Knurów 4:0

67e minuut.
Bogacki is nu in balbezit. Bogacki geeft een hoge lob. Matuidi speelt de bal door. Gilewski rent richting de bal. Gilewski geeft een hoge lob. Carewicz bokst de bal weg. Fumagalli rent richting de bal. Fumagalli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH - Wieczysta Knurów 5:0

79e minuut.
Bogacki geeft een lange en hoge pass. Matuidi met een sublieme pass. Gilewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilewski geeft de bal voor. Fumagalli maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 39%, Wieczysta Knurów 61%.
NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH - Wieczysta Knurów 5:0