Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Orły Komorniki LZS Jafa Oława
Normal Tactiek 1
34% Balbezit 66%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 38.3
weak Schieten solid
poor Passen good
poor Verdedigen average


12e minuut.
Megleski is nu in balbezit. Biajgo rent richting de bal. Biajgo passt de bal met de wreef. Cuzzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuzzola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Lód is nu in balbezit. Biajgo verovert de bal door een tackle van achteren. Biajgo passt de bal in één keer door. Cuzzola rent richting de bal. Cuzzola draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Salas is nu in balbezit. Salas passt de bal in één keer door. Prestar probeert naar een medespeler te passen. Biajgo rent richting de bal. Biajgo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kałkus trapt de bal weg. Prestar kopt de bal weg. Cuzzola rent richting de bal. Cuzzola draait met de bal, schiet en ... Kałkus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Megleski passt de bal in één keer door. Biajgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Biajgo passt de bal in één keer door. Cuzzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuzzola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Orły Komorniki - LZS Jafa Oława 0:1

25e minuut.
Salas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cuzzola is nu in balbezit. Cuzzola geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Biajgo de bal. Biajgo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Orły Komorniki - LZS Jafa Oława 0:2

26e minuut.
Salas is nu in balbezit. Salas geeft de bal voor. Biajgo kopt de bal weg. Cuzzola is nu in balbezit. Cuzzola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Orły Komorniki - LZS Jafa Oława 0:3

30e minuut.
Pierzchała bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas onderschept slim de pass. Salas met een sublieme pass. Cuzzola rent richting de bal. Cuzzola draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Biajgo rent richting de bal. Biajgo speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Cuper de bal onder controle te krijgen. Cuzzola rent richting de bal. Cuzzola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Prestar passt de bal in één keer door. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas met een sublieme pass. Cuzzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuzzola schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Bobkowski controleert de bal met de borst. Biajgo is nu in balbezit. Biajgo passt de bal met de wreef. Cuzzola is nu in balbezit. Cuzzola draait met de bal, schiet en ... Kałkus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Bobkowski heeft problemen om de bal te vangen. Prestar is nu in balbezit. Prestar geeft de bal voor. Klungelig pakt Banan de bal. Cuzzola rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Orły Komorniki - LZS Jafa Oława 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Orły Komorniki 75%, LZS Jafa Oława 25%.
AC Orły Komorniki - LZS Jafa Oława 0:4

49e minuut.
Cuzzola passt de bal zonder na te denken. Biajgo rent richting de bal. Banan rent richting de bal. Biajgo onderschept slim de pass. Biajgo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Pierzchała is nu in balbezit. Salas verovert de bal door een tackle van achteren. Salas met een sublieme pass. Cuzzola heeft problemen om de bal te vangen. Cuzzola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Megleski kopt de bal weg. Cuzzola rent richting de bal. Cuzzola speelt de bal door. Biajgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Biajgo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Kałkus trapt de bal weg. Prestar kopt de bal weg. Bobkowski controleert de bal met de borst. Biajgo rent richting de bal. Biajgo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cuzzola is nu in balbezit. Cuzzola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Orły Komorniki - LZS Jafa Oława 0:5

61e minuut.
Prestar is nu in balbezit. Cuzzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuzzola draait met de bal, schiet en ... Cuper probeert de bal aan de voet te houden. Kałkus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Orły Komorniki - LZS Jafa Oława 0:6

70e minuut.
Megleski is nu in balbezit. Biajgo is nu in balbezit. Megleski bereikt de bal nog maar net als eerste. Biajgo is nu in balbezit. Megleski probeert naar een medespeler te passen. Kałkus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cuzzola rent richting de bal. Cuzzola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Orły Komorniki - LZS Jafa Oława 0:7

71e minuut.
Megleski probeert naar een medespeler te passen. Cuzzola is nu in balbezit. Biajgo rent richting de bal. Cuzzola rent richting de bal. Cuzzola draait met de bal, schiet en ... Kałkus bokst de bal weg.

78e minuut.
Megleski passt de bal met de wreef. Salas is nu in balbezit. Salas speelt de bal door. Cuzzola rent richting de bal. Cuzzola schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Doeltrap. Kałkus met een harde bal richting middenveld. Salas kopt de bal weg. Biajgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Biajgo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Kuńdzia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas geeft de bal voor. Biajgo rent richting de bal. Biajgo draait met de bal, schiet en ... Kałkus bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Orły Komorniki 75%, LZS Jafa Oława 25%.
AC Orły Komorniki - LZS Jafa Oława 0:7