Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LZS Jafa Oława AC Orły Komorniki
1 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
20% Spel op eigen helft 80%
39 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44 gemiddelde waardering 19.6
zeer goed Schieten zwak
zeer goed Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


1e minuut.
Laskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hoye onderschept slim de pass. van Hoye geeft een hoge lob. Anić rent richting de bal. Anić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

2e minuut.
Biajgo met een snelle inworp. Prestar is nu in balbezit. Prestar speelt de bal door. Daar is Anić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jafa Oława - AC Orły Komorniki 1:0

5e minuut.
Curió is nu in balbezit. Curió met een sublieme pass. Biajgo speelt de bal door. Anić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anić draait met de bal, schiet en ... Kałkus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Banan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jafa Oława - AC Orły Komorniki 2:0

8e minuut.
Curió probeert naar een medespeler te passen. Anić is nu in balbezit. Cuper rent richting de bal. Anić onderschept slim de pass. Anić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Pierzchała verovert de bal door een tackle van achteren. Pierzchała met een sublieme pass. Klungelig pakt Kuńdzia de bal. Biajgo onderschept slim de pass. Biajgo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Curió is nu in balbezit. Curió geeft de bal voor. Anić kopt de bal weg. van Hoye rent richting de bal. van Hoye schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Anić verovert de bal door een tackle van achteren. Anić passt de bal zonder na te denken. van Hoye rent richting de bal. van Hoye haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jafa Oława - AC Orły Komorniki 3:0

22e minuut.
Prestar bereikt de bal nog maar net als eerste. Prestar geeft een hoge lob. Klungelig pakt Banan de bal. van Hoye is nu in balbezit. van Hoye schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jafa Oława - AC Orły Komorniki 4:0

24e minuut.
van Hoye is nu in balbezit. van Hoye passt de bal met de wreef. Anić rent richting de bal. Anić haalt uit met een fantastische trap. Kałkus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jafa Oława - AC Orły Komorniki 5:0

28e minuut.
Curió passt de bal met de wreef. van Hoye is nu in balbezit. van Hoye passt de bal met de wreef. Anić is nu in balbezit. Anić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Biajgo probeert naar een medespeler te passen. van Hoye is nu in balbezit. Cuper is nu in balbezit. van Hoye onderschept slim de pass. van Hoye draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jafa Oława - AC Orły Komorniki 6:0

32e minuut.
Curió speelt de bal door. van Hoye rent richting de bal. Daar is van Hoye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Hoye schiet op doel. Kałkus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jafa Oława - AC Orły Komorniki 7:0

34e minuut.
Anić springt en kopt de bal. Cuper onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Biajgo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. van Hoye springt en kopt de bal. Kałkus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Anić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jafa Oława - AC Orły Komorniki 8:0

37e minuut.
van Hoye passt de bal zonder na te denken. Curió rent richting de bal. Curió probeert naar een medespeler te passen. Anić is nu in balbezit. Anić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Lód is nu in balbezit. Lód probeert naar een medespeler te passen. van Hoye rent richting de bal. van Hoye draait met de bal, schiet en ... Kałkus probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Laskowski rent richting de bal. van Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. Anić rent richting de bal. Anić schiet op doel. Kałkus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jafa Oława - AC Orły Komorniki 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Jafa Oława 27%, AC Orły Komorniki 73%.
LZS Jafa Oława - AC Orły Komorniki 9:0

48e minuut.
Kiciak is nu in balbezit. Haken onderschept slim de pass. Haken geeft een hoge lob. van Hoye rent richting de bal. van Hoye schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
van Hoye met een sublieme pass. Anić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuper is nu in balbezit. Anić verovert de bal door een tackle van achteren. Anić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Bobkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hoye verovert de bal door een tackle van achteren. van Hoye passt de bal zonder na te denken. Anić rent richting de bal. Anić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Kałkus trapt de bal weg van het doel. Curió kopt de bal weg. Anić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jafa Oława - AC Orły Komorniki 10:0

53e minuut.
Inworp. Biajgo met de inworp. Pierzchała bereikt de bal nog maar net als eerste. Anić verovert de bal door een tackle van achteren. Anić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Cuper geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biajgo met een snelle inworp. Anić rent richting de bal. Anić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Zoliborz passt de bal met de wreef. Prestar bereikt de bal nog maar net als eerste. Prestar passt de bal met de wreef. Anić is nu in balbezit. Anić draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Prestar bereikt de bal nog maar net als eerste. Prestar passt de bal met de wreef. Curió probeert naar een medespeler te passen. Anić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Banan de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Prestar geeft een hoge lob. Kałkus speelt de bal door. Prestar kopt de bal weg. Anić is nu in balbezit. Anić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Biajgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuńdzia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Biajgo raakt geblesseerd tijdens het duel. Biajgo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Anić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anić passt de bal zonder na te denken. van Hoye is nu in balbezit. van Hoye haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jafa Oława - AC Orły Komorniki 11:0

67e minuut.
Cypryjak passt de bal met de wreef. van Hoye rent richting de bal. van Hoye passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Anić de bal. Anić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. van Hoye rent richting de bal. van Hoye schiet op doel. Kałkus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jafa Oława - AC Orły Komorniki 12:0

71e minuut.
Kiciak passt de bal in één keer door. Curió bereikt de bal nog maar net als eerste. Curió geeft een hoge lob. Anić springt en kopt de bal. Kałkus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jafa Oława - AC Orły Komorniki 13:0

76e minuut.
Curió rent richting de bal. Curió speelt de bal door. Anić rent richting de bal. Anić haalt uit met een fantastische trap. Kałkus maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jafa Oława - AC Orły Komorniki 14:0

77e minuut.
Lód geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Curió met de inworp. van Hoye heeft problemen om de bal te vangen. van Hoye geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Pierzchała is nu in balbezit. Pierzchała probeert naar een medespeler te passen. Prestar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt van Hoye de bal. van Hoye draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jafa Oława - AC Orły Komorniki 15:0

80e minuut.
Cypryjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Biajgo rent richting de bal. Biajgo passt de bal in één keer door. Anić is nu in balbezit. Anić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Manuszak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Prestar de bal. Prestar speelt de bal door. van Hoye is nu in balbezit. van Hoye haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Prestar probeert naar een medespeler te passen. Biajgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Biajgo geeft een lange en hoge pass. van Hoye heeft problemen om de bal te vangen. van Hoye draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Jafa Oława 13%, AC Orły Komorniki 87%.
LZS Jafa Oława - AC Orły Komorniki 15:0