Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ekstraklapowcy KS Kontakt
ligówka Tactiek 442
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 2
40.8 gemiddelde waardering 41.5
very good Schieten average
adequate Passen good
solid Verdedigen good


1e minuut.
Lelewik speelt de bal door. Zlatkovič is nu in balbezit. Zlatkovič passt de bal in één keer door. Balbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbi draait met de bal, schiet en ... Willma bokst de bal weg.

3e minuut.
Kramarczyk rent richting de bal. Kramarczyk geeft een hoge lob. Zlatkovič speelt de bal door. Balbi rent richting de bal. Balbi haalt uit met een fantastische trap. Willma bokst de bal weg.

11e minuut.
Guégan bereikt de bal nog maar net als eerste. Amnar onderschept slim de pass. Met opzet legt Lelewik zijn tegenspeler op de grond. Lelewik krijgt een gele kaart. Amnar raakt geblesseerd tijdens het duel. Amnar met een snel genomen vrije trap. Łobos is nu in balbezit. Balbi onderschept slim de pass. Balbi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Amnar geeft een lange en hoge pass. Daar is Tupczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balbi rent richting de bal. Balbi draait met de bal, schiet en ... Willma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ekstraklapowcy - KS Kontakt 1:0

19e minuut.
Cazzato geeft een hoge lob. Zlatkovič kopt de bal weg. Daar is Balbi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balbi haalt uit met een fantastische trap. Willma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ekstraklapowcy - KS Kontakt 2:0

23e minuut.
Zalavári kopt de bal weg. Styczek rent richting de bal. Wędzonka begaat een overtreding. Wędzonka krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Cazzato is nu in balbezit. Cazzato speelt de bal door. Balbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbi draait met de bal, schiet en ... Willma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ekstraklapowcy - KS Kontakt 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ekstraklapowcy 55%, KS Kontakt 45%.
ekstraklapowcy - KS Kontakt 3:0

49e minuut.
Łobos onderschept slim de pass. Judas is nu in balbezit. Judas speelt de bal door. Klungelig pakt Wężowiecki de bal. Wężowiecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Łobos heeft problemen om de bal te vangen. Łobos probeert naar een medespeler te passen. Guégan rent richting de bal. Guégan geeft een lange en hoge pass. Wężowiecki krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Balbi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Krawężnik komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Lee rent richting de bal. Lee passt de bal met de wreef. Cazzato is nu in balbezit. Cazzato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ekstraklapowcy - KS Kontakt 4:0

73e minuut.
Krawężnik geeft de bal voor. Cazzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazzato draait met de bal, schiet en ... Spyra probeert de bal aan de voet te houden. Willma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ekstraklapowcy - KS Kontakt 5:0

78e minuut.
Styczek is nu in balbezit. Lelewik onderschept slim de pass. Zlatkovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Krawężnik rent richting de bal. Krawężnik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Willma trapt de bal weg van het doel. Zlatkovič geeft de bal voor. Spyra kopt de bal weg. Krawężnik rent richting de bal. Krawężnik draait met de bal, schiet en ... Willma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Olszowski probeert naar een medespeler te passen. Zlatkovič rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lelewik. Lelewik krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

86e minuut.
Zlatkovič raakt geblesseerd tijdens het duel. Buroň zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cazzato rent richting de bal. Spyra is nu in balbezit. Cazzato verovert de bal door een tackle van achteren. Cazzato haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Amnar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nicoliţă komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Trossmann kopt de bal weg. Cazzato kan de bal niet met de borst controleren. Cazzato haalt uit met een fantastische trap. Spyra probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ekstraklapowcy - KS Kontakt 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ekstraklapowcy 31%, KS Kontakt 69%.
ekstraklapowcy - KS Kontakt 6:0