Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tivoli Brau MKS Ostrovia
y8 Tactiek V liga
57% Balbezit 43%
18% Spel op eigen helft 82%
25 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.3 gemiddelde waardering 34.3
goed Schieten matig
solide Passen matig
goed Verdedigen redelijk


3e minuut.
Oktober verovert de bal door een tackle van achteren. Oktober speelt de bal door. Penha is nu in balbezit. Stalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stalewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Bácskai bereikt de bal nog maar net als eerste. Asikainen onderschept slim de pass. Asikainen met een sublieme pass. Penha rent richting de bal. Penha schiet op doel. Van Laethem probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Stalewski rent richting de bal. Penha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Guirado onderschept slim de pass. Stalewski rent richting de bal. Stalewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Jeziński onderschept slim de pass. Jeziński speelt de bal door. Stalewski is nu in balbezit. Penha is nu in balbezit. Penha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Szatkowski geeft een lange en hoge pass. Zlatić rent richting de bal. Ivankov verovert de bal door een tackle van achteren. Ivankov haalt uit met een fantastische trap. Van Laethem probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tivoli Brau - MKS Ostrovia 1:0

45e minuut.
Jeziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeziński passt de bal in één keer door. Stalewski rent richting de bal. Stalewski draait met de bal, schiet en ... Van Laethem werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tivoli Brau - MKS Ostrovia 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tivoli Brau 21%, MKS Ostrovia 79%.
Tivoli Brau - MKS Ostrovia 2:0

48e minuut.
Ugljanin rent richting de bal. Ugljanin passt de bal zonder na te denken. Savino geeft de bal voor. Burdík rent richting de bal. Burdík schiet op doel. Johnsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Vutkov geeft de bal voor. Klungelig pakt Tekerlekçi de bal. Asikainen probeert naar een medespeler te passen. Ivankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivankov draait met de bal, schiet en ... Paal! Van Laethem probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tivoli Brau - MKS Ostrovia 3:0

60e minuut.
Jeziński rent richting de bal. Jeziński met een sublieme pass. Penha bereikt de bal nog maar net als eerste. Penha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tivoli Brau - MKS Ostrovia 4:0

68e minuut.
Ivankov geeft de bal voor. Van Laethem speelt de bal door. Jeziński kopt de bal weg. Klungelig pakt Stalewski de bal. Stalewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Penha kopt de bal weg. Jeziński speelt de bal door. Matysek heeft problemen om de bal te vangen. Penha rent richting de bal. Penha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Oktober kopt de bal weg. Asikainen rent richting de bal. Asikainen geeft een hoge lob. Stalewski krijgt zijn hoofd ertegen. Van Laethem maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tivoli Brau - MKS Ostrovia 5:0

75e minuut.
Oktober is nu in balbezit. Oktober passt de bal in één keer door. Stalewski is nu in balbezit. Stalewski draait met de bal, schiet en ... Van Laethem probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Oktober is nu in balbezit. Oktober met een sublieme pass. Stalewski rent richting de bal. Stalewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tivoli Brau - MKS Ostrovia 6:0

86e minuut.
Kazura rent richting de bal. Kazura geeft de bal voor. Ivankov is nu in balbezit. Ivankov geeft een hoge lob. Penha maakt een snoekduik en kopt de bal. Van Laethem bokst de bal weg.

88e minuut.
Zalluhoğlu geeft een lange en hoge pass. Jeziński is nu in balbezit. Jeziński geeft de bal voor. Ivankov krijgt zijn hoofd ertegen. Stalewski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tivoli Brau 15%, MKS Ostrovia 85%.
Tivoli Brau - MKS Ostrovia 6:0