Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wieczysta Knurów LZS Jafa Oława
Peszkin Tactiek 1
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.1 gemiddelde waardering 50.5
matig Schieten zeer goed
redelijk Passen zeer goed
redelijk Verdedigen goed


3e minuut.
Haken verovert de bal door een tackle van achteren. Modafferi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Haken is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Haken zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Torje de bal. Anić verovert de bal door een tackle van achteren. Anić draait met de bal, schiet en ... Carewicz bokst de bal weg.

21e minuut.
Curió bereikt de bal nog maar net als eerste. Curió passt de bal met de wreef. Torje bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hoye verovert de bal door een tackle van achteren. van Hoye haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Stokłosa passt de bal zonder na te denken. van Hoye is nu in balbezit. Anić is nu in balbezit. van Hoye rent richting de bal. van Hoye draait met de bal, schiet en ... Carewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Torje geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Curió met de inworp. Prestar geeft de bal voor. Anić maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wieczysta Knurów - LZS Jafa Oława 0:1

39e minuut.
Muzyka rent richting de bal. Anić onderschept slim de pass. Anić passt de bal in één keer door. van Hoye is nu in balbezit. van Hoye schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Stokłosa met de inworp. Cypryjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigier onderschept slim de pass. Modafferi rent richting de bal. Modafferi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Haken is nu in balbezit. Haken geeft een lange en hoge pass. van Hoye kopt de bal weg. Anić is nu in balbezit. Anić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wieczysta Knurów 62%, LZS Jafa Oława 38%.
Wieczysta Knurów - LZS Jafa Oława 0:1

50e minuut.
Daar is Anić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anić geeft de bal voor. Klungelig pakt Torje de bal. van Hoye rent richting de bal. van Hoye draait met de bal, schiet en ... Carewicz bokst de bal weg.

54e minuut.
Curió speelt de bal door. Zoliborz probeert naar een medespeler te passen. Cegielski is nu in balbezit. Anić verovert de bal door een tackle van achteren. Anić schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
van Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hoye draait met de bal, schiet en ... Torje heeft problemen om de bal te vangen. van Hoye rent richting de bal. van Hoye schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Biajgo is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Biajgo neemt de hoekschop. van Hoye springt en kopt de bal. Carewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wieczysta Knurów - LZS Jafa Oława 0:2

70e minuut.
van Hoye geeft een hoge lob. Anić rent richting de bal. Stokłosa probeert naar een medespeler te passen. van Hoye rent richting de bal. van Hoye haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Anić springt en kopt de bal. van Hoye geeft een hoge lob. Stokłosa kopt de bal weg. Prestar bereikt de bal nog maar net als eerste. Prestar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Cegielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Anić onderschept slim de pass. Zhaoyun met een sublieme pass. Anić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anić draait met de bal, schiet en ... Carewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
van Hoye is nu in balbezit. van Hoye passt de bal zonder na te denken. Curió is nu in balbezit. Curió geeft een hoge lob. Anić springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Prestar met een sublieme pass. Curió is nu in balbezit. Curió passt de bal met de wreef. van Hoye is nu in balbezit. van Hoye draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wieczysta Knurów 60%, LZS Jafa Oława 40%.
Wieczysta Knurów - LZS Jafa Oława 0:2