Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH AC Orły Komorniki
(L) Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
14% Spel op eigen helft 86%
47 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.1 gemiddelde waardering 19.5
uitstekend Schieten zwak
solide Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manuszak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Favstov speelt de bal door. Chinţoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinţoiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stąporski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Favstov met een sublieme pass. Chinţoiu is nu in balbezit. Chinţoiu draait met de bal, schiet en ... Paal!

7e minuut.
Favstov is nu in balbezit. Chinţoiu is nu in balbezit. Favstov rent richting de bal. Favstov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Rato geeft een lange en hoge pass. Westra controleert de bal met de borst. Westra passt de bal zonder na te denken. Favstov bereikt de bal nog maar net als eerste. Favstov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Drăgănescu probeert naar een medespeler te passen. Westra rent richting de bal. Westra passt de bal zonder na te denken. Chinţoiu rent richting de bal. Chinţoiu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH - AC Orły Komorniki 1:0

15e minuut.
Rato passt de bal in één keer door. Matuidi probeert naar een medespeler te passen. Favstov speelt de bal door. Chinţoiu is nu in balbezit. Chinţoiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Rato passt de bal zonder na te denken. Lohk geeft de bal voor. Banan kan de bal niet met de borst controleren. Chinţoiu rent richting de bal. Chinţoiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Lohk passt de bal in één keer door. Rato is nu in balbezit. Rato speelt de bal door. Chinţoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinţoiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Chinţoiu is nu in balbezit. Chinţoiu draait met de bal, schiet en ... Cuper probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rato neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chinţoiu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH - AC Orły Komorniki 2:0

22e minuut.
Chinţoiu onderschept slim de pass. Chinţoiu passt de bal in één keer door. Westra bereikt de bal nog maar net als eerste. Westra geeft de bal voor. Chinţoiu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Daar is Laskowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drăgănescu speelt de bal door. Rato met een sublieme pass. Chinţoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinţoiu draait met de bal, schiet en ... Kałkus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cuper rent richting de bal. Cuper geeft de bal voor. Westra is nu in balbezit. Westra geeft een hoge lob. Chinţoiu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH - AC Orły Komorniki 3:0

25e minuut.
Favstov passt de bal in één keer door. Rato bereikt de bal nog maar net als eerste. Rato geeft de bal voor. Chinţoiu heeft problemen om de bal te vangen. Chinţoiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Cuper geeft een lange en hoge pass. Drăgănescu rent richting de bal. Drăgănescu passt de bal in één keer door. Daar is Westra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Westra geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chinţoiu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Banan verovert de bal door een tackle van achteren. Banan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Westra met een snelle inworp. Favstov geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Westra passt de bal met de wreef. Chinţoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinţoiu passt de bal in één keer door. Favstov bereikt de bal nog maar net als eerste. Favstov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Klungelig pakt Westra de bal. Westra geeft een hoge lob. Banan heeft problemen om de bal te vangen. Chinţoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinţoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH - AC Orły Komorniki 4:0

37e minuut.
Rato heeft problemen om de bal te vangen. Rato passt de bal zonder na te denken. Favstov probeert naar een medespeler te passen. Chinţoiu rent richting de bal. Chinţoiu draait met de bal, schiet en ... Kałkus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Cuper kopt de bal weg. Westra heeft problemen om de bal te vangen. Westra geeft een lange en hoge pass. Chinţoiu maakt een snoekduik en kopt de bal. Kałkus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH - AC Orły Komorniki 5:0

39e minuut.
Bobkowski is nu in balbezit. Favstov onderschept slim de pass. Favstov met een sublieme pass. Daar is Chinţoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chinţoiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 15%, AC Orły Komorniki 85%.
NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH - AC Orły Komorniki 5:0

55e minuut.
Cuper kopt de bal weg. Favstov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierzchała bereikt de bal nog maar net als eerste. Favstov onderschept slim de pass. Favstov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Lohk onderschept slim de pass. Lohk passt de bal met de wreef. Chinţoiu rent richting de bal. Favstov bereikt de bal nog maar net als eerste. Favstov draait met de bal, schiet en ... Kałkus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Westra bereikt de bal nog maar net als eerste. Westra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH - AC Orły Komorniki 6:0

66e minuut.
Banan met een harde bal richting middenveld. Lohk speelt de bal door. Chinţoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinţoiu draait met de bal, schiet en ... Kałkus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH - AC Orły Komorniki 7:0

67e minuut.
Bobkowski speelt de bal door. Westra heeft problemen om de bal te vangen. Westra passt de bal zonder na te denken. Favstov rent richting de bal. Favstov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Drăgănescu geeft een hoge lob. Westra is nu in balbezit. Westra geeft de bal voor. Chinţoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinţoiu draait met de bal, schiet en ... Kałkus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

79e minuut.
Lohk met een sublieme pass. Klungelig pakt Favstov de bal. Favstov passt de bal zonder na te denken. Chinţoiu rent richting de bal. Chinţoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH - AC Orły Komorniki 8:0

82e minuut.
Cuper geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Westra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Favstov bereikt de bal nog maar net als eerste. Favstov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Daar is Kuńdzia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Favstov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinţoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinţoiu draait met de bal, schiet en ... Cuper probeert de bal aan de voet te houden. Kałkus bokst de bal weg.

90e minuut.
Na een snelle pass probeert Favstov de bal onder controle te krijgen. Matuidi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chinţoiu de bal. Favstov bereikt de bal nog maar net als eerste. Favstov schiet op doel. Kałkus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH - AC Orły Komorniki 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 13%, AC Orły Komorniki 87%.
NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH - AC Orły Komorniki 9:0