Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Orły Komorniki NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH
Normal Tactiek (L)
41% Balbezit 59%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 41
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 50.6
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen solide
slecht Verdedigen goed


8e minuut.
Westra kan de bal niet met de borst controleren. Kuńdzia is nu in balbezit. Westra onderschept slim de pass. Westra geeft een lange en hoge pass. Fumagalli krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Orły Komorniki - NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 0:1

9e minuut.
Favstov rent richting de bal. Pierzchała is nu in balbezit. Fumagalli onderschept slim de pass. Fumagalli schiet op doel. Kałkus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Orły Komorniki - NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 0:2

10e minuut.
Pierzchała heeft problemen om de bal te vangen. Favstov rent richting de bal. Favstov speelt de bal door. Fumagalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fumagalli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Cárdenas verovert de bal door een tackle van achteren. Wyleżych probeert naar een medespeler te passen. Westra geeft de bal voor. Fumagalli krijgt zijn hoofd ertegen. Kałkus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Orły Komorniki - NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 0:3

14e minuut.
Manuszak passt de bal in één keer door. Kiciak rent richting de bal. Correa geeft een hoge lob. Kiciak rent richting de bal. Kiciak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Kałkus met een sublieme pass. Wyleżych geeft de bal voor. Daar is Kuńdzia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fumagalli rent richting de bal. Fumagalli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Favstov krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Wyleżych rent richting de bal. Wyleżych geeft een lange en hoge pass. Banan heeft problemen om de bal te vangen. Fumagalli is nu in balbezit. Fumagalli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Orły Komorniki - NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 0:4

24e minuut.
Westra is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pierzchała. Westra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vinclav zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Banan is nu in balbezit. Fumagalli verovert de bal door een tackle van achteren. Fumagalli schiet op doel. Kałkus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Orły Komorniki - NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 0:5

30e minuut.
Gilewski kopt de bal weg. Favstov kan de bal niet met de borst controleren. Pierzchała bereikt de bal nog maar net als eerste. Favstov verovert de bal door een tackle van achteren. Favstov haalt uit met een fantastische trap. Kałkus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gilewski neemt de hoekschop. Fumagalli heeft problemen om de bal te vangen. Fumagalli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Banan trapt de bal weg van het doel. Gilewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Banan de bal. Fumagalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fumagalli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Kałkus trapt de bal weg. Na een snelle pass probeert Wyleżych de bal onder controle te krijgen. Wyleżych met een sublieme pass. Fumagalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fumagalli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Inworp. Gilewski met een snelle inworp. Favstov geeft de bal voor. Daar is Westra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Westra schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Cárdenas passt de bal met de wreef. Pierzchała bereikt de bal nog maar net als eerste. Favstov onderschept slim de pass. Fumagalli is nu in balbezit. Fumagalli draait met de bal, schiet en ... Kałkus bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Orły Komorniki - NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 0:6

41e minuut.
Klungelig pakt Favstov de bal. Banan bereikt de bal nog maar net als eerste. Favstov onderschept slim de pass. Favstov draait met de bal, schiet en ... Kałkus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Orły Komorniki - NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Orły Komorniki 81%, NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 19%.
AC Orły Komorniki - NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 0:7

49e minuut.
Cárdenas probeert naar een medespeler te passen. Gilewski speelt de bal door. Favstov bereikt de bal nog maar net als eerste. Favstov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Orły Komorniki - NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 0:8

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cuper trapt de bal weg. Cárdenas kopt de bal weg. Daar is Fumagalli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fumagalli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Lód probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gilewski is nu in balbezit. Gilewski passt de bal met de wreef. Fumagalli rent richting de bal. Fumagalli draait met de bal, schiet en ... Kałkus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Orły Komorniki - NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 0:9

55e minuut.
Bobkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Favstov verovert de bal door een tackle van achteren. Favstov met een sublieme pass. Klungelig pakt Fumagalli de bal. Fumagalli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Inworp. Gilewski met de inworp. Bobkowski is nu in balbezit. Favstov bereikt de bal nog maar net als eerste. Favstov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Gilewski speelt de bal door. Favstov rent richting de bal. Favstov passt de bal met de wreef. Fumagalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fumagalli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Kałkus met een harde bal richting middenveld. Gilewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilewski passt de bal met de wreef. Fumagalli rent richting de bal. Fumagalli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Favstov heeft problemen om de bal te vangen. Pierzchała is nu in balbezit. Favstov verovert de bal door een tackle van achteren. Fumagalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fumagalli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas speelt de bal door. Fumagalli is nu in balbezit. Favstov bereikt de bal nog maar net als eerste. Favstov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Favstov is nu in balbezit. Fumagalli is nu in balbezit. Fumagalli haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cuper de bal onder controle te krijgen. Kałkus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Orły Komorniki - NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 0:10

72e minuut.
Pierzchała probeert de bal met de borst te controleren. Wyleżych verovert de bal door een tackle van achteren. Wyleżych met een sublieme pass. Favstov rent richting de bal. Favstov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Cárdenas probeert naar een medespeler te passen. Fumagalli rent richting de bal. Fumagalli passt de bal zonder na te denken. Favstov is nu in balbezit. Favstov schiet op doel. Kałkus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pierzchała bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierzchała geeft een lange en hoge pass. Vinclav is nu in balbezit. Vinclav geeft de bal voor. Fumagalli krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Fumagalli passt de bal in één keer door. Favstov speelt de bal door. Westra met een sublieme pass. Fumagalli rent richting de bal. Fumagalli draait met de bal, schiet en ... Kałkus bokst de bal weg. Cuper geeft een hoge lob. Stąporski rent richting de bal. Met opzet legt Cárdenas zijn tegenspeler op de grond. Cárdenas krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Matuidi met de inworp. Cárdenas probeert naar een medespeler te passen. Fumagalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fumagalli haalt uit met een fantastische trap. Kałkus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Orły Komorniki - NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Orły Komorniki 81%, NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 19%.
AC Orły Komorniki - NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 0:11