Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH KS Kontakt
(L) Tactiek 442
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
55.8 gemiddelde waardering 45.7
very good Schieten adequate
solid Passen solid
excellent Verdedigen adequate


6e minuut.
Cárdenas probeert naar een medespeler te passen. Favstov bereikt de bal nog maar net als eerste. Favstov geeft een lange en hoge pass. Fumagalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fumagalli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Favstov passt de bal in één keer door. Łobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Fumagalli zijn tegenspeler op de grond. Łobos wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

9e minuut.
Spyra geeft een lange en hoge pass. Wężowiecki kopt de bal weg. Matuidi speelt de bal door. Gilewski rent richting de bal. Gilewski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Daar is Favstov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Favstov passt de bal in één keer door. Gilewski rent richting de bal. Gilewski geeft een lange en hoge pass. Fumagalli maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Lelewik speelt de bal door. Judas speelt de bal door. Gomułka rent richting de bal. Gomułka draait met de bal, schiet en ... Branch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH - KS Kontakt 0:1

41e minuut.
Vinclav is nu in balbezit. Judas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vinclav is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wyleżych met een snel genomen vrije trap. Fumagalli is nu in balbezit. Fumagalli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 56%, KS Kontakt 44%.
NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH - KS Kontakt 0:1

50e minuut.
Matuidi is nu in balbezit. Matuidi met een sublieme pass. Gilewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilewski geeft een hoge lob. Favstov springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malakyan komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Favstov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lelewik. Favstov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wyleżych zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Westra geeft een hoge lob. Fumagalli krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Cárdenas rent richting de bal. Wędzonka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cárdenas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Matuidi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Tupczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fumagalli verovert de bal door een tackle van achteren. Fumagalli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Cárdenas met een sublieme pass. Gilewski rent richting de bal. Gilewski passt de bal zonder na te denken. Fumagalli rent richting de bal. Fumagalli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Wyleżych rent richting de bal. Tupczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Tupczyński passt de bal zonder na te denken. Wężowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wężowiecki passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Fumagalli rent richting de bal. Favstov rent richting de bal. Tupczyński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Favstov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Favstov neemt de penalty, wat een uithaal! Willma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH - KS Kontakt 1:1

79e minuut.
Favstov rent richting de bal. Favstov passt de bal met de wreef. Fumagalli is nu in balbezit. Fumagalli haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Westra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wyleżych is nu in balbezit. Wyleżych passt de bal in één keer door. Favstov bereikt de bal nog maar net als eerste. Favstov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 45%, KS Kontakt 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH - KS Kontakt 1:1