Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LZS Jafa Oława MKS Ostrovia
1 Tactiek V liga
59% Balbezit 41%
24% Spel op eigen helft 76%
20 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.2 gemiddelde waardering 36.3
solide Schieten matig
solide Passen matig
redelijk Verdedigen matig


1e minuut.
Prestar is nu in balbezit. Prestar probeert naar een medespeler te passen. van Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hoye geeft de bal voor. Anić krijgt zijn hoofd ertegen. Van Laethem verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Cypryjak is nu in balbezit. Cypryjak met een sublieme pass. Pérez Guirado bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hoye rent richting de bal. van Hoye haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Daar is Szibalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prestar bereikt de bal nog maar net als eerste. Prestar passt de bal in één keer door. van Hoye rent richting de bal. van Hoye schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Prestar verovert de bal door een tackle van achteren. Prestar met een sublieme pass. Anić is nu in balbezit. Anić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Szibalski rent richting de bal. Megleski rent richting de bal. Megleski probeert naar een medespeler te passen. Anić rent richting de bal. Anić draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jafa Oława - MKS Ostrovia 1:0

41e minuut.
Szibalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Anić onderschept slim de pass. Anić passt de bal in één keer door. van Hoye is nu in balbezit. van Hoye haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Jafa Oława 27%, MKS Ostrovia 73%.
LZS Jafa Oława - MKS Ostrovia 1:0

55e minuut.
Szibalski probeert naar een medespeler te passen. van Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. Biajgo met een sublieme pass. van Hoye rent richting de bal. van Hoye draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Szibalski rent richting de bal. Prestar is nu in balbezit. Prestar met een sublieme pass. Anić is nu in balbezit. Anić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Van Laethem met een harde bal richting middenveld. Megleski bereikt de bal nog maar net als eerste. Megleski passt de bal zonder na te denken. Anić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anić draait met de bal, schiet en ... Van Laethem verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Szibalski is nu in balbezit. Biajgo is nu in balbezit. Biajgo speelt de bal door. Prestar is nu in balbezit. Prestar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Jafa Oława 21%, MKS Ostrovia 79%.
LZS Jafa Oława - MKS Ostrovia 1:0