Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tivoli Brau Wieczysta Knurów
y8 Tactiek Peszkin
49% Balbezit 51%
33% Spel op eigen helft 67%
23 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 38.8
uitstekend Schieten matig
zeer goed Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Blanco passt de bal zonder na te denken. Jeziński rent richting de bal. Jeziński speelt de bal door. Tabanyan is nu in balbezit. Tabanyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Bogacki rent richting de bal. Bogacki geeft de bal voor. Bæk kan de bal niet met de borst controleren. Modafferi onderschept slim de pass. Modafferi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Kynigalakis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. del Oro bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabanyan onderschept slim de pass. Tabanyan geeft een lange en hoge pass. Asikainen maakt een snoekduik en kopt de bal. Carewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Oktober onderschept slim de pass. Oktober passt de bal in één keer door. Bogacki rent richting de bal. Asikainen onderschept slim de pass. Asikainen passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Blanco geeft een lange en hoge pass. Bogacki controleert de bal met de borst. Asikainen rent richting de bal. Asikainen schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Kynigalakis de bal onder controle te krijgen. Tabanyan geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Zhaoyun de bal onder controle te krijgen. Asikainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Asikainen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tivoli Brau - Wieczysta Knurów 1:0

18e minuut.
Klungelig pakt Zhaoyun de bal. Muzyka speelt de bal door. Wigier rent richting de bal. Oktober rent richting de bal. Oktober geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Tabanyan onderschept slim de pass. Tabanyan passt de bal zonder na te denken. Zhaoyun speelt de bal door. Asikainen rent richting de bal. Asikainen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kynigalakis met een sublieme pass. Asikainen rent richting de bal. Bogacki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Asikainen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Asikainen kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Tivoli Brau - Wieczysta Knurów 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tivoli Brau 38%, Wieczysta Knurów 62%.
Tivoli Brau - Wieczysta Knurów 2:0

58e minuut.
Jeziński speelt de bal door. Blanco is nu in balbezit. Blanco passt de bal in één keer door. Asikainen is nu in balbezit. Asikainen draait met de bal, schiet en ... Carewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Torje geeft een lange en hoge pass. Oktober bereikt de bal nog maar net als eerste. Oktober geeft een hoge lob. Kynigalakis is nu in balbezit. Kynigalakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tivoli Brau - Wieczysta Knurów 3:0

66e minuut.
Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Zhaoyun de bal onder controle te krijgen. Asikainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Asikainen haalt uit met een fantastische trap. Carewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Jeziński verovert de bal door een tackle van achteren. Bæk met een sublieme pass. Asikainen is nu in balbezit. Asikainen schiet op doel. Zhaoyun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tabanyan neemt de hoekschop. Kynigalakis springt en kopt de bal. Carewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Kazura geeft een lange en hoge pass. Inworp. Stokłosa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wigier rent richting de bal. Wigier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Jeziński rent richting de bal. Jeziński passt de bal met de wreef. Kynigalakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kynigalakis draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bogacki de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Asikainen is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Blanco geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kynigalakis rent richting de bal. Kynigalakis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Jeziński met een sublieme pass. Klungelig pakt Kazura de bal. Kazura geeft een lange en hoge pass. Asikainen is nu in balbezit. Asikainen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tivoli Brau - Wieczysta Knurów 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tivoli Brau 28%, Wieczysta Knurów 72%.
Tivoli Brau - Wieczysta Knurów 4:0