Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Orły Komorniki ekstraklapowcy
Normal Tactiek ligówka
39% Balbezit 61%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 45.3
zwak Schieten solide
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen solide


3e minuut.
Cazzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobkowski rent richting de bal. Cazzato verovert de bal door een tackle van achteren. Cazzato schiet op doel. Na een snelle pass probeert Banan de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Zlatkovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatkovič passt de bal in één keer door. Hällegard speelt de bal door. Cazzato rent richting de bal. Cazzato haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Orły Komorniki - ekstraklapowcy 0:1

15e minuut.
Krawężnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Hällegard probeert naar een medespeler te passen. Cazzato rent richting de bal. Cazzato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Orły Komorniki - ekstraklapowcy 0:2

24e minuut.
Hällegard passt de bal met de wreef. Daar is Lee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lee speelt de bal door. Cazzato is nu in balbezit. Cazzato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Orły Komorniki - ekstraklapowcy 0:3

26e minuut.
Nicoliţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicoliţă speelt de bal door. Cuper is nu in balbezit. Krawężnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Krawężnik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Zalavári geeft een lange en hoge pass. Cazzato rent richting de bal. Banan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cazzato raakt geblesseerd tijdens het duel. Cazzato neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
AC Orły Komorniki - ekstraklapowcy 0:4

33e minuut.
Banan bereikt de bal nog maar net als eerste. Banan geeft een hoge lob. Zlatkovič kopt de bal weg. Cazzato rent richting de bal. Cazzato schiet op doel. Kałkus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Orły Komorniki - ekstraklapowcy 0:5

35e minuut.
Nicoliţă met de inworp. Hällegard is nu in balbezit. Hällegard passt de bal in één keer door. Cazzato heeft problemen om de bal te vangen. Cazzato schiet op doel. Kałkus bokst de bal weg.

36e minuut.
Cazzato probeert de bal aan de voet te houden. Zlatkovič rent richting de bal. Zlatkovič geeft de bal voor. Cazzato rent richting de bal. Cazzato draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Doeltrap. Kałkus met een harde bal richting middenveld. Hällegard kopt de bal weg. Klungelig pakt Krawężnik de bal. Krawężnik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Klungelig pakt Lee de bal. Lee geeft de bal voor. Krawężnik speelt de bal door. Cazzato is nu in balbezit. Cazzato draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kałkus trapt de bal weg van het doel. Zlatkovič kopt de bal weg. Cazzato rent richting de bal. Cazzato schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Nicoliţă speelt de bal door. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee probeert naar een medespeler te passen. Cazzato is nu in balbezit. Cazzato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Orły Komorniki - ekstraklapowcy 0:6

43e minuut.
Kiciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiciak passt de bal met de wreef. Bobkowski probeert de bal met de borst te controleren. Cazzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazzato schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Orły Komorniki 75%, ekstraklapowcy 25%.
AC Orły Komorniki - ekstraklapowcy 0:6

46e minuut.
Zlatkovič onderschept slim de pass. Zlatkovič speelt de bal door. Hällegard probeert naar een medespeler te passen. Cazzato rent richting de bal. Cazzato haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Doeltrap. Kałkus trapt de bal weg van het doel. Hällegard probeert naar een medespeler te passen. Cazzato kan de bal niet met de borst controleren. Cazzato haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Hällegard verovert de bal door een tackle van achteren. Hällegard probeert naar een medespeler te passen. Cazzato is nu in balbezit. Cazzato haalt uit met een fantastische trap. Kałkus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Orły Komorniki - ekstraklapowcy 0:7

54e minuut.
Krawężnik passt de bal in één keer door. Hällegard bereikt de bal nog maar net als eerste. Hällegard speelt de bal door. Cazzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazzato draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Hällegard is nu in balbezit. Hällegard passt de bal met de wreef. Cazzato is nu in balbezit. Cazzato schiet op doel. Na een snelle pass probeert Banan de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Cazzato is nu in balbezit. Cazzato passt de bal zonder na te denken. Krawężnik rent richting de bal. Krawężnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Orły Komorniki - ekstraklapowcy 0:8

68e minuut.
Lód met een snelle inworp. Bobkowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hällegard. Hällegard krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Olszowski probeert naar een medespeler te passen. Zalavári is nu in balbezit. Lee geeft een lange en hoge pass. Cazzato controleert de bal met de borst. Cazzato haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Pierzchała heeft problemen om de bal te vangen. Krawężnik is nu in balbezit. Krawężnik passt de bal met de wreef. Cazzato rent richting de bal. Cazzato draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kałkus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kałkus met een sublieme pass. Nicoliţă kopt de bal weg. Cazzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazzato haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cuper trapt de bal weg van het doel. Lód is nu in balbezit. Cazzato verovert de bal door een tackle van achteren. Cazzato haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Kałkus maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Hällegard probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Krawężnik rent richting de bal. Zlatkovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatkovič met een sublieme pass. Cazzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazzato schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Orły Komorniki 75%, ekstraklapowcy 25%.
AC Orły Komorniki - ekstraklapowcy 0:8