Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ekstraklapowcy AC Orły Komorniki
ligówka Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
24% Spel op eigen helft 76%
26 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45 gemiddelde waardering 18.9
uitstekend Schieten zwak
redelijk Passen slecht
zeer goed Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Balbi rent richting de bal. Balbi passt de bal zonder na te denken. Cazzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazzato schiet op doel. Kałkus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ekstraklapowcy - AC Orły Komorniki 1:0

5e minuut.
Klungelig pakt Balbi de bal. Balbi passt de bal in één keer door. Cazzato is nu in balbezit. Cazzato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ekstraklapowcy - AC Orły Komorniki 2:0

6e minuut.
Amnar met de inworp. Hällegard is nu in balbezit. Hällegard met een sublieme pass. Balbi is nu in balbezit. Balbi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Amnar kopt de bal weg. Balbi rent richting de bal. Cuper tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cuper krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Lód bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazzato verovert de bal door een tackle van achteren. Cazzato passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Balbi de bal. Balbi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ekstraklapowcy - AC Orły Komorniki 3:0

19e minuut.
Balbi rent richting de bal. Balbi passt de bal in één keer door. Daar is Lód, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cazzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazzato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ekstraklapowcy - AC Orły Komorniki 4:0

21e minuut.
Cazzato speelt de bal door. Balbi is nu in balbezit. Hällegard met een sublieme pass. Cazzato rent richting de bal. Cazzato draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Pierzchała bereikt de bal nog maar net als eerste. Hällegard onderschept slim de pass. Hällegard speelt de bal door. Balbi rent richting de bal. Balbi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ekstraklapowcy - AC Orły Komorniki 5:0

28e minuut.
Cazzato kopt de bal weg. Cuper heeft problemen om de bal te vangen. Balbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbi draait met de bal, schiet en ... Kałkus probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

29e minuut.
Hällegard bereikt de bal nog maar net als eerste. Hällegard met een sublieme pass. Klungelig pakt Cazzato de bal. Cazzato haalt uit met een fantastische trap. Kałkus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ekstraklapowcy - AC Orły Komorniki 6:0

38e minuut.
Zlatkovič raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Krawężnik komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Hällegard bereikt de bal nog maar net als eerste. Hällegard passt de bal zonder na te denken. Cazzato rent richting de bal. Cazzato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ekstraklapowcy - AC Orły Komorniki 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ekstraklapowcy 33%, AC Orły Komorniki 67%.
ekstraklapowcy - AC Orły Komorniki 7:0

47e minuut.
Hällegard geeft de bal voor. Banan kan de bal niet met de borst controleren. Cazzato rent richting de bal. Cazzato draait met de bal, schiet en ... Kałkus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ekstraklapowcy - AC Orły Komorniki 8:0

48e minuut.
Pierzchała bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazzato onderschept slim de pass. Banan rent richting de bal. Cazzato verovert de bal door een tackle van achteren. Cazzato draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Hällegard speelt de bal door. Balbi is nu in balbezit. Daar is Cuper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cazzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazzato draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Olszowski onderschept slim de pass. Olszowski probeert naar een medespeler te passen. Cazzato rent richting de bal. Balbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ekstraklapowcy - AC Orły Komorniki 9:0

53e minuut.
Daar is Laskowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balbi is nu in balbezit. Pierzchała rent richting de bal. Balbi onderschept slim de pass. Balbi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ekstraklapowcy - AC Orły Komorniki 10:0

57e minuut.
Daar is Hällegard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hällegard passt de bal met de wreef. Cazzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazzato draait met de bal, schiet en ... Kałkus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ekstraklapowcy - AC Orły Komorniki 11:0

58e minuut.
Hällegard geeft de bal voor. Cazzato is nu in balbezit. Cazzato passt de bal met de wreef. Balbi is nu in balbezit. Balbi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Balbi geeft de bal voor. Cuper heeft problemen om de bal te vangen. Kuńdzia is nu in balbezit. Balbi onderschept slim de pass. Balbi geeft de bal voor. Kałkus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cazzato heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
ekstraklapowcy - AC Orły Komorniki 12:0

75e minuut.
Cazzato kopt de bal weg. Pierzchała is nu in balbezit. Krawężnik verovert de bal door een tackle van achteren. Balbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Pierzchała is nu in balbezit. Styczek onderschept slim de pass. Styczek probeert naar een medespeler te passen. Cazzato is nu in balbezit. Cazzato draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Cuper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ekstraklapowcy 16%, AC Orły Komorniki 84%.
ekstraklapowcy - AC Orły Komorniki 12:0