Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH MKS Ostrovia
(L) Tactiek V liga
60% Balbezit 40%
20% Spel op eigen helft 80%
24 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.3 gemiddelde waardering 36.3
uitstekend Schieten matig
solide Passen matig
solide Verdedigen redelijk


2e minuut.
Matysek onderschept slim de pass. Gilewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilewski passt de bal met de wreef. Favstov heeft problemen om de bal te vangen. Favstov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Chinţoiu met een sublieme pass. Westra rent richting de bal. Westra passt de bal in één keer door. Favstov rent richting de bal. Favstov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Chinţoiu is nu in balbezit. Favstov rent richting de bal. Chinţoiu rent richting de bal. Favstov rent richting de bal. Favstov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Westra is nu in balbezit. Westra passt de bal met de wreef. Matysek heeft problemen om de bal te vangen. Favstov bereikt de bal nog maar net als eerste. Favstov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Matuidi speelt de bal door. Klungelig pakt Gilewski de bal. Gilewski met een sublieme pass. Favstov is nu in balbezit. Favstov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Chinţoiu rent richting de bal. Chinţoiu passt de bal zonder na te denken. Westra bereikt de bal nog maar net als eerste. Westra geeft de bal voor. Chinţoiu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Chinţoiu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zlatić bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinţoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Chinţoiu haalt uit met een fantastische trap. Van Laethem probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH - MKS Ostrovia 1:0

41e minuut.
Wyleżych probeert naar een medespeler te passen. Gilewski speelt de bal door. Matuidi rent richting de bal. Matuidi geeft een hoge lob. Chinţoiu springt en kopt de bal. Van Laethem verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 18%, MKS Ostrovia 82%.
NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH - MKS Ostrovia 1:0

47e minuut.
Favstov passt de bal in één keer door. Chinţoiu rent richting de bal. Zalluhoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zalluhoğlu krijgt een gele kaart. Chinţoiu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Chinţoiu kan niet meer verder spelen. Fumagalli komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Cárdenas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Burdík is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cárdenas. Cárdenas krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas speelt de bal door. Favstov rent richting de bal. Favstov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH - MKS Ostrovia 2:0

71e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Westra zal de hoekschop nemen. Fumagalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fumagalli draait met de bal, schiet en ... Van Laethem maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH - MKS Ostrovia 3:0

89e minuut.
Matuidi rent richting de bal. Matuidi speelt de bal door. Gilewski rent richting de bal. Gilewski geeft de bal voor. Fumagalli springt en kopt de bal. Van Laethem probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 23%, MKS Ostrovia 77%.
NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH - MKS Ostrovia 3:0