Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wieczysta Knurów ekstraklapowcy
Peszkin Tactiek ligówka
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
37 gemiddelde waardering 47.1
matig Schieten zeer goed
redelijk Passen redelijk
redelijk Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Olszowski rent richting de bal. Torje verovert de bal door een tackle van achteren. Torje passt de bal met de wreef. Balbi rent richting de bal. Balbi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Muzyka passt de bal in één keer door. Daar is del Oro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lee maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Lee moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Lee schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

8e minuut.
Cazzato is nu in balbezit. Cazzato met een sublieme pass. Balbi is nu in balbezit. Balbi schiet op doel. Carewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wieczysta Knurów - ekstraklapowcy 0:1

15e minuut.
Hällegard onderschept slim de pass. Hällegard speelt de bal door. Daar is Cazzato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbi draait met de bal, schiet en ... Carewicz bokst de bal weg.

17e minuut.
Pabina is nu in balbezit. Amnar onderschept slim de pass. Amnar met een sublieme pass. Cazzato rent richting de bal. Cazzato schiet op doel. Carewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
del Oro probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zlatkovič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zlatkovič passt de bal zonder na te denken. Hällegard geeft de bal voor. Cazzato springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Torje passt de bal zonder na te denken. Modafferi bereikt de bal nog maar net als eerste. Modafferi speelt de bal door. Wigier is nu in balbezit. Wigier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Fita trapt de bal weg. Hällegard kopt de bal weg. Balbi probeert de bal aan de voet te houden. Stokłosa met een sublieme pass. Hällegard geeft een hoge lob. Carewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cazzato rent richting de bal. Cazzato schiet op doel. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Cazzato kopt de bal weg. Balbi controleert de bal met de borst. Cegielski begaat een overtreding. Balbi raakt geblesseerd tijdens het duel. Hällegard wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Hällegard speelt de bal door. Cazzato rent richting de bal. Cegielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazzato onderschept slim de pass. Cazzato schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Zhaoyun met een harde bal richting middenveld. Zlatkovič is nu in balbezit. Zlatkovič passt de bal zonder na te denken. Balbi is nu in balbezit. Balbi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Zhaoyun met een sublieme pass. del Oro rent richting de bal. del Oro passt de bal in één keer door. Amnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amnar geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Cazzato rent richting de bal. Zhaoyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazzato verovert de bal door een tackle van achteren. Cazzato schiet op doel. Carewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wieczysta Knurów - ekstraklapowcy 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wieczysta Knurów 61%, ekstraklapowcy 39%.
Wieczysta Knurów - ekstraklapowcy 0:2

52e minuut.
Klungelig pakt Modafferi de bal. Buroň is nu in balbezit. Wigier verovert de bal door een tackle van achteren. Wigier draait met de bal, schiet en ... Fita werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Amnar kopt de bal weg. Cazzato rent richting de bal. Cazzato geeft een lange en hoge pass. Balbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Torje rent richting de bal. Torje passt de bal in één keer door. Trossmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzyka verovert de bal door een tackle van achteren. Muzyka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Zalavári onderschept slim de pass. Zalavári geeft een lange en hoge pass. Balbi is nu in balbezit. Balbi schiet op doel. Carewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Zhaoyun geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amnar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cazzato is nu in balbezit. Cazzato draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Stokłosa rent richting de bal. Stokłosa geeft een lange en hoge pass. Daar is Wigier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wigier draait met de bal, schiet en ... Fita maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wieczysta Knurów - ekstraklapowcy 1:2

90e minuut.
Cazzato met een sublieme pass. Klungelig pakt Wigier de bal. Balbi verovert de bal door een tackle van achteren. Balbi haalt uit met een fantastische trap. Carewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wieczysta Knurów 53%, ekstraklapowcy 47%.
Wieczysta Knurów - ekstraklapowcy 1:2