Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tivoli Brau AC Orły Komorniki
y8 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
9% Spel op eigen helft 91%
45 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
50.6 gemiddelde waardering 18.9
formidable Schieten weak
solid Passen unsatisfactory
solid Verdedigen poor


3e minuut.
Penha met een sublieme pass. Kałkus speelt de bal door. Daar is Oktober, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oktober geeft een lange en hoge pass. Kynigalakis is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Tivoli Brau - AC Orły Komorniki 1:0

6e minuut.
Penha onderschept slim de pass. Penha probeert naar een medespeler te passen. Asikainen rent richting de bal. Kynigalakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kynigalakis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tivoli Brau - AC Orły Komorniki 2:0

12e minuut.
Asikainen geeft een lange en hoge pass. Kałkus probeert naar een medespeler te passen. Lód kopt de bal weg. Kynigalakis is nu in balbezit. Kynigalakis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Penha bereikt de bal nog maar net als eerste. Oktober bereikt de bal nog maar net als eerste. Oktober met een sublieme pass. Asikainen is nu in balbezit. Asikainen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Oktober speelt de bal door. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco passt de bal met de wreef. Asikainen rent richting de bal. Asikainen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Asikainen rent richting de bal. Asikainen passt de bal met de wreef. Kynigalakis is nu in balbezit. Kynigalakis haalt uit met een fantastische trap. Kałkus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tivoli Brau - AC Orły Komorniki 3:0

27e minuut.
Asikainen onderschept slim de pass. Asikainen geeft een hoge lob. Penha heeft problemen om de bal te vangen. Kynigalakis is nu in balbezit. Kynigalakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tivoli Brau - AC Orły Komorniki 4:0

28e minuut.
Asikainen onderschept slim de pass. Asikainen passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kynigalakis de bal. Asikainen rent richting de bal. Asikainen haalt uit met een fantastische trap. Kałkus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Manuszak heeft problemen om de bal te vangen. Oktober is nu in balbezit. Oktober geeft een hoge lob. Kynigalakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kynigalakis geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Asikainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Asikainen draait met de bal, schiet en ... Kałkus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tivoli Brau - AC Orły Komorniki 5:0

33e minuut.
Daar is Laskowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asikainen onderschept slim de pass. Asikainen passt de bal met de wreef. Kynigalakis is nu in balbezit. Kynigalakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tivoli Brau - AC Orły Komorniki 6:0

35e minuut.
Blanco geeft een lange en hoge pass. Pierzchała probeert naar een medespeler te passen. Laskowski is nu in balbezit. Blanco verovert de bal door een tackle van achteren. Blanco geeft de bal voor. Kałkus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Kuńdzia is nu in balbezit. Blanco verovert de bal door een tackle van achteren. Blanco probeert naar een medespeler te passen. Asikainen rent richting de bal. Asikainen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Szatkowski geeft een hoge lob. Daar is Kuńdzia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asikainen met een sublieme pass. Kynigalakis is nu in balbezit. Kynigalakis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Asikainen passt de bal in één keer door. Daar is Banan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bobkowski rent richting de bal. Kynigalakis onderschept slim de pass. Kynigalakis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Blanco zal de hoekschop nemen. Asikainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Oktober rent richting de bal. Oktober geeft de bal voor. Kynigalakis bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Pierzchała heeft problemen om de bal te vangen. Blanco onderschept slim de pass. Blanco probeert naar een medespeler te passen. Asikainen rent richting de bal. Asikainen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tivoli Brau - AC Orły Komorniki 7:0

44e minuut.
Daar is Bobkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Penha is nu in balbezit. Penha passt de bal met de wreef. Kynigalakis rent richting de bal. Kynigalakis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kałkus probeert wanhopig de bal te grijpen. Asikainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Asikainen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tivoli Brau - AC Orły Komorniki 8:0

45e minuut.
Asikainen passt de bal zonder na te denken. Kynigalakis rent richting de bal. Kynigalakis draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Banan de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tivoli Brau - AC Orły Komorniki 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tivoli Brau 10%, AC Orły Komorniki 90%.
Tivoli Brau - AC Orły Komorniki 9:0

46e minuut.
Kynigalakis is nu in balbezit. Kynigalakis passt de bal met de wreef. Asikainen heeft problemen om de bal te vangen. Asikainen haalt uit met een fantastische trap. Kałkus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tivoli Brau - AC Orły Komorniki 10:0

48e minuut.
Blanco rent richting de bal. Blanco met een sublieme pass. Asikainen heeft problemen om de bal te vangen. Asikainen schiet op doel. Kałkus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tivoli Brau - AC Orły Komorniki 11:0

50e minuut.
Kałkus trapt de bal weg van het doel. Jeziński kopt de bal weg. Cuper rent richting de bal. Blanco onderschept slim de pass. Blanco haalt uit met een fantastische trap. Kałkus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Banan geeft de bal voor. Kazura kopt de bal weg. Oktober speelt de bal door. Asikainen is nu in balbezit. Asikainen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tivoli Brau - AC Orły Komorniki 12:0

56e minuut.
Banan is nu in balbezit. Banan passt de bal zonder na te denken. Kynigalakis is nu in balbezit. Kynigalakis haalt uit met een fantastische trap. Kałkus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tivoli Brau - AC Orły Komorniki 13:0

58e minuut.
Blanco met de inworp. Asikainen geeft de bal voor. Penha is nu in balbezit. Penha draait met de bal, schiet en ... Kynigalakis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tivoli Brau - AC Orły Komorniki 14:0

60e minuut.
Manuszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazura verovert de bal door een tackle van achteren. Kazura geeft een hoge lob. Kynigalakis rent richting de bal. Kynigalakis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Kałkus trapt de bal weg van het doel. Kuńdzia kopt de bal weg. Pierzchała heeft problemen om de bal te vangen. Oktober onderschept slim de pass. Oktober geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Tivoli Brau - AC Orły Komorniki 15:0

66e minuut.
Penha speelt de bal door. Kynigalakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kynigalakis passt de bal in één keer door. Asikainen rent richting de bal. Asikainen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tivoli Brau - AC Orły Komorniki 16:0

68e minuut.
Vutkov probeert naar een medespeler te passen. Blanco heeft problemen om de bal te vangen. Blanco passt de bal met de wreef. Kynigalakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kynigalakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tivoli Brau - AC Orły Komorniki 17:0

70e minuut.
Asikainen met een sublieme pass. Penha speelt de bal door. Kynigalakis is nu in balbezit. Kynigalakis haalt uit met een fantastische trap. Kałkus werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

72e minuut.
Kałkus trapt de bal weg. Blanco kopt de bal weg. Klungelig pakt Asikainen de bal. Asikainen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tivoli Brau - AC Orły Komorniki 18:0

74e minuut.
Lód bereikt de bal nog maar net als eerste. Kynigalakis onderschept slim de pass. Kynigalakis speelt de bal door. Asikainen heeft problemen om de bal te vangen. Asikainen draait met de bal, schiet en ... Kałkus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Kynigalakis onderschept slim de pass. Kynigalakis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Blanco de bal. Asikainen rent richting de bal. Asikainen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Inworp. Penha met de inworp. Jeziński geeft de bal voor. Asikainen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tivoli Brau - AC Orły Komorniki 19:0

85e minuut.
Jeziński probeert naar een medespeler te passen. Oktober bereikt de bal nog maar net als eerste. Oktober passt de bal zonder na te denken. Asikainen rent richting de bal. Asikainen draait met de bal, schiet en ... Kałkus bokst de bal weg. Banan heeft problemen om de bal te vangen. Kynigalakis is nu in balbezit. Kynigalakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tivoli Brau - AC Orły Komorniki 20:0

86e minuut.
Inworp. Blanco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Asikainen probeert naar een medespeler te passen. Blanco rent richting de bal. Blanco geeft de bal voor. Kałkus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kynigalakis rent richting de bal. Kynigalakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tivoli Brau - AC Orły Komorniki 21:0

88e minuut.
Asikainen passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Penha de bal. Penha probeert naar een medespeler te passen. Kynigalakis rent richting de bal. Kynigalakis geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tivoli Brau 8%, AC Orły Komorniki 92%.
Tivoli Brau - AC Orły Komorniki 21:0