Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Orły Komorniki Tivoli Brau
Normal Tactiek y8
41% Balbezit 59%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 45
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
20.3 gemiddelde waardering 49.8
zwak Schieten formidabel
slecht Passen solide
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Asikainen verovert de bal door een tackle van achteren. Kynigalakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kynigalakis passt de bal zonder na te denken. Asikainen rent richting de bal. Asikainen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Asikainen is nu in balbezit. Blanco rent richting de bal. Blanco geeft een hoge lob. Kynigalakis is nu in balbezit. Kynigalakis haalt uit met een fantastische trap. Kałkus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Asikainen rent richting de bal. Asikainen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Orły Komorniki - Tivoli Brau 0:1

16e minuut.
Pierzchała bereikt de bal nog maar net als eerste. Asikainen onderschept slim de pass. Asikainen met een sublieme pass. Oktober rent richting de bal. Oktober geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Asikainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Asikainen geeft de bal voor. Kynigalakis probeert de bal aan de voet te houden. Kynigalakis draait met de bal, schiet en ... Kałkus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Orły Komorniki - Tivoli Brau 0:2

18e minuut.
Blanco is nu in balbezit. Blanco geeft een lange en hoge pass. Kynigalakis kopt de bal weg. Asikainen is nu in balbezit. Asikainen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Orły Komorniki - Tivoli Brau 0:3

20e minuut.
Kynigalakis is nu in balbezit. Kynigalakis passt de bal zonder na te denken. Asikainen probeert naar een medespeler te passen. Oktober is nu in balbezit. Oktober schiet op doel. Kałkus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Orły Komorniki - Tivoli Brau 0:4

21e minuut.
Laskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Laskowski met een sublieme pass. Pierzchała is nu in balbezit. Asikainen is nu in balbezit. Asikainen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Doeltrap. Kałkus met een harde bal richting middenveld. Jeziński kopt de bal weg. Kynigalakis rent richting de bal. Kynigalakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Orły Komorniki - Tivoli Brau 0:5

26e minuut.
Penha verovert de bal door een tackle van achteren. Penha passt de bal in één keer door. Asikainen is nu in balbezit. Asikainen schiet op doel. Kałkus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Orły Komorniki - Tivoli Brau 0:6

28e minuut.
Asikainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Asikainen passt de bal met de wreef. Kynigalakis rent richting de bal. Asikainen is nu in balbezit. Asikainen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Orły Komorniki - Tivoli Brau 0:7

30e minuut.
Penha passt de bal zonder na te denken. Blanco is nu in balbezit. Blanco probeert naar een medespeler te passen. Asikainen rent richting de bal. Asikainen schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Klungelig pakt Laskowski de bal. Oktober bereikt de bal nog maar net als eerste. Oktober passt de bal met de wreef. Asikainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Asikainen draait met de bal, schiet en ... Kałkus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Stąporski is nu in balbezit. Inworp. Penha met de inworp. Daar is Jeziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeziński geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Bobkowski met een snelle inworp. Lód bereikt de bal nog maar net als eerste. Kynigalakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kynigalakis geeft de bal voor. Asikainen springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Penha speelt de bal door. Kynigalakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kynigalakis passt de bal in één keer door. Jeziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeziński geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Asikainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Asikainen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Orły Komorniki - Tivoli Brau 0:8

42e minuut.
Asikainen geeft een hoge lob. Daar is Banan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kynigalakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kynigalakis draait met de bal, schiet en ... Kałkus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Orły Komorniki - Tivoli Brau 0:9

45e minuut.
Szatkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szatkowski geeft de bal voor. Asikainen heeft problemen om de bal te vangen. Asikainen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Orły Komorniki - Tivoli Brau 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Orły Komorniki 80%, Tivoli Brau 20%.
AC Orły Komorniki - Tivoli Brau 0:10

46e minuut.
Asikainen heeft problemen om de bal te vangen. Kynigalakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kynigalakis passt de bal in één keer door. Asikainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Asikainen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Bobkowski de bal onder controle te krijgen. Penha rent richting de bal. Kynigalakis rent richting de bal. Kynigalakis schiet op doel. Kałkus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Orły Komorniki - Tivoli Brau 0:11

50e minuut.
Oktober passt de bal zonder na te denken. Banan is nu in balbezit. Asikainen verovert de bal door een tackle van achteren. Kynigalakis is nu in balbezit. Kynigalakis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Lód rent richting de bal. Penha onderschept slim de pass. Penha passt de bal zonder na te denken. Kynigalakis is nu in balbezit. Kynigalakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Orły Komorniki - Tivoli Brau 0:12

52e minuut.
Laskowski speelt de bal door. Klungelig pakt Kiciak de bal. Kynigalakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Asikainen is nu in balbezit. Asikainen schiet op doel. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Blanco met een sublieme pass. Kynigalakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kynigalakis speelt de bal door. Asikainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Asikainen haalt uit met een fantastische trap. Kałkus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Banan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kynigalakis. Banan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Banan met een snel genomen vrije trap. Szatkowski rent richting de bal. Szatkowski geeft de bal voor. Asikainen rent richting de bal. Asikainen draait met de bal, schiet en ... Paal! Blanco rent richting de bal. Blanco met een sublieme pass. Kynigalakis bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Orły Komorniki - Tivoli Brau 0:13

58e minuut.
Jeziński is nu in balbezit. Jeziński passt de bal met de wreef. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Kynigalakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kynigalakis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Kuńdzia bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco verovert de bal door een tackle van achteren. Blanco passt de bal met de wreef. Kynigalakis rent richting de bal. Kynigalakis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Penha raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tabanyan komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Blanco speelt de bal door. Asikainen rent richting de bal. Asikainen met een sublieme pass. Kynigalakis rent richting de bal. Kynigalakis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Kazura kopt de bal weg. Blanco met een sublieme pass. Kynigalakis heeft problemen om de bal te vangen. Kynigalakis draait met de bal, schiet en ... Asikainen probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Orły Komorniki - Tivoli Brau 0:14

68e minuut.
Tabanyan geeft een hoge lob. Daar is Blanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blanco speelt de bal door. Asikainen is nu in balbezit. Asikainen schiet op doel. Kałkus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Klungelig pakt Kynigalakis de bal. Pierzchała met een sublieme pass. Jeziński is nu in balbezit. Oktober bereikt de bal nog maar net als eerste. Oktober geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Jeziński geeft een lange en hoge pass. Asikainen is nu in balbezit. Asikainen geeft de bal voor. Kynigalakis is nu in balbezit. Kynigalakis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Kuńdzia bereikt de bal nog maar net als eerste. Asikainen verovert de bal door een tackle van achteren. Asikainen geeft een hoge lob. Kynigalakis is nu in balbezit. Kynigalakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Orły Komorniki - Tivoli Brau 0:15

74e minuut.
Asikainen rent richting de bal. Asikainen met een sublieme pass. Kynigalakis is nu in balbezit. Kynigalakis draait met de bal, schiet en ... Kałkus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Orły Komorniki - Tivoli Brau 0:16

77e minuut.
Szatkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tabanyan is nu in balbezit. Tabanyan geeft de bal voor. Asikainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Asikainen haalt uit met een fantastische trap. Kałkus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kynigalakis is nu in balbezit. Kynigalakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Orły Komorniki - Tivoli Brau 0:17

79e minuut.
Oktober rent richting de bal. Oktober passt de bal in één keer door. Kynigalakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Asikainen is nu in balbezit. Asikainen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Kynigalakis geeft een hoge lob. Kałkus speelt de bal door. Jeziński kopt de bal weg. Kynigalakis heeft problemen om de bal te vangen. Kynigalakis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kynigalakis is nu in balbezit. Kynigalakis probeert naar een medespeler te passen. Asikainen is nu in balbezit. Asikainen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Szatkowski onderschept slim de pass. Bobkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szatkowski onderschept slim de pass. Szatkowski geeft een hoge lob. Blanco kopt de bal weg. Kałkus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Klungelig pakt Kynigalakis de bal. Asikainen rent richting de bal. Cuper verovert de bal door een tackle van achteren. Kynigalakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kynigalakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Orły Komorniki - Tivoli Brau 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Orły Komorniki 83%, Tivoli Brau 17%.
AC Orły Komorniki - Tivoli Brau 0:18