Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tetetka SC Młodzi Zgryźliwi Tetrycy
tr5 Tactiek safe pace 4
48% Balbezit 52%
10% Spel op eigen helft 90%
44 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 46.9
redelijk Schieten redelijk
redelijk Passen goed
matig Verdedigen matig


1e minuut.
Klepić probeert naar een medespeler te passen. Ələkbərov is nu in balbezit. Ələkbərov probeert naar een medespeler te passen. Leyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Klungelig pakt Krupski de bal. Krupski passt de bal met de wreef. Ələkbərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ələkbərov haalt uit met een fantastische trap. Önür probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Zębicki passt de bal zonder na te denken. Polak rent richting de bal. Zaldívar verovert de bal door een tackle van achteren. Zaldívar geeft een lange en hoge pass. Ələkbərov krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Popiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Popiela probeert naar een medespeler te passen. Ələkbərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ələkbərov draait met de bal, schiet en ... Önür maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Polak heeft problemen om de bal te vangen. Leyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyman met een sublieme pass. Ələkbərov is nu in balbezit. Ələkbərov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Önür probeert naar een medespeler te passen. Leyman kopt de bal weg. Klungelig pakt Ələkbərov de bal. Ələkbərov draait met de bal, schiet en ... Önür maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tetetka SC - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 1:0

18e minuut.
Sultz met een sublieme pass. van Burik rent richting de bal. Popiela speelt de bal door. Leyman is nu in balbezit. Leyman haalt uit met een fantastische trap. Önür bokst de bal weg. Leyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tetetka SC - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 2:0

20e minuut.
Sultz is nu in balbezit. Sultz passt de bal in één keer door. Daar is Ələkbərov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leyman rent richting de bal. Leyman haalt uit met een fantastische trap. Önür kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ələkbərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ələkbərov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tetetka SC - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 3:0

29e minuut.
Zębicki probeert naar een medespeler te passen. Leyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyman passt de bal met de wreef. Ələkbərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ələkbərov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Leyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyman met een sublieme pass. Ələkbərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ələkbərov schiet op doel. Önür werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Inworp. Klepić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sultz speelt de bal door. Ələkbərov rent richting de bal. Ələkbərov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Leyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tetetka SC - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 4:0

36e minuut.
Zaldívar kopt de bal weg. Leyman rent richting de bal. Ələkbərov is nu in balbezit. Ələkbərov haalt uit met een fantastische trap. Önür werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tetetka SC - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 5:0

38e minuut.
Kusak geeft de bal voor. Zaldívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaldívar geeft een hoge lob. Daar is Ələkbərov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ələkbərov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tetetka SC - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 6:0

39e minuut.
Klepić met de inworp. Sultz speelt de bal door. Ələkbərov is nu in balbezit. Ələkbərov haalt uit met een fantastische trap. Önür maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tetetka SC - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 7:0

44e minuut.
Polak kopt de bal weg. Leyman rent richting de bal. Leyman probeert naar een medespeler te passen. Ələkbərov rent richting de bal. Ələkbərov haalt uit met een fantastische trap. Önür probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Önür met een sublieme pass. Leyman kopt de bal weg. Popiela is nu in balbezit. Popiela schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tetetka SC - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tetetka SC 10%, Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 90%.
Tetetka SC - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 8:0

53e minuut.
Sultz met een sublieme pass. Leyman speelt de bal door. Ələkbərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ələkbərov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tetetka SC - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 9:0

55e minuut.
Sultz passt de bal in één keer door. Leyman is nu in balbezit. Leyman passt de bal in één keer door. Ələkbərov rent richting de bal. Ələkbərov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Klepić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sultz rent richting de bal. Sultz geeft de bal voor. Ələkbərov is nu in balbezit. Ələkbərov haalt uit met een fantastische trap. Önür bokst de bal weg. Ələkbərov is nu in balbezit. Ələkbərov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tetetka SC - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 10:0

60e minuut.
Polak rent richting de bal. Zaldívar onderschept slim de pass. Zaldívar met een sublieme pass. Leyman is nu in balbezit. Leyman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Polak passt de bal zonder na te denken. Rudawski rent richting de bal. Rudawski geeft de bal voor. Ələkbərov rent richting de bal. Ələkbərov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tetetka SC - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 11:0

62e minuut.
Leyman met een snelle inworp. Sultz rent richting de bal. Sultz probeert naar een medespeler te passen. Ələkbərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ələkbərov schiet op doel. Önür bokst de bal weg.

68e minuut.
Zaldívar onderschept slim de pass. Zaldívar speelt de bal door. Leyman is nu in balbezit. Leyman haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ələkbərov krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Zaldívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaldívar passt de bal zonder na te denken. Ələkbərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ələkbərov haalt uit met een fantastische trap. Önür maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tetetka SC - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 12:0

72e minuut.
Popiela is nu in balbezit. Popiela speelt de bal door. Ələkbərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ələkbərov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tetetka SC - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 13:0

74e minuut.
Popiela speelt de bal door. Ələkbərov rent richting de bal. Ələkbərov speelt de bal door. Leyman rent richting de bal. Leyman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Klepić met een snelle inworp. Sultz probeert naar een medespeler te passen. Ələkbərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ələkbərov schiet op doel. De bal raakt de paal. Ələkbərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ələkbərov schiet op doel. Önür probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ələkbərov rent richting de bal. Ələkbərov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tetetka SC - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 14:0

83e minuut.
Zębicki met de inworp. Ələkbərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Önür met een sublieme pass. Klepić rent richting de bal. Klepić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Zębicki is nu in balbezit. Sultz verovert de bal door een tackle van achteren. Sultz probeert naar een medespeler te passen. Leyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Rudawski kopt de bal weg. Klepić heeft problemen om de bal te vangen. Klepić geeft de bal voor. Ələkbərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ələkbərov haalt uit met een fantastische trap. Önür verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Klepić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sultz rent richting de bal. Sultz met een sublieme pass. Ələkbərov is nu in balbezit. Ələkbərov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Sultz is nu in balbezit. Sultz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Leyman de bal. Popiela is nu in balbezit. Popiela draait met de bal, schiet en ... Önür bokst de bal weg. Ələkbərov rent richting de bal. Ələkbərov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tetetka SC - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tetetka SC 9%, Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 91%.
Tetetka SC - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 15:0