Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tetetka SC Wściekłe jaguary
tr5 Tactiek 433
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 22
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
42 gemiddelde waardering 58.6
poor Schieten outstanding
adequate Passen very good
good Verdedigen excellent


4e minuut.
Delhaye is nu in balbezit. Persani verovert de bal door een tackle van achteren. Persani speelt de bal door. Reis rent richting de bal. Reis schiet op doel. Zimnawoda bokst de bal weg.

11e minuut.
Zimnawoda speelt de bal door. Gombár kopt de bal weg. Tuomola rent richting de bal. Tuomola geeft de bal voor. Nilă maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Daar is Gaissert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Leyman raakt geblesseerd tijdens het duel. Ələkbərov legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Sultz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gombár onderschept slim de pass. Gombár speelt de bal door. Reis is nu in balbezit. Reis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Gombár bereikt de bal nog maar net als eerste. Gombár geeft de bal voor. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă schiet op doel. Zimnawoda probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

28e minuut.
Gombár is nu in balbezit. Gombár passt de bal in één keer door. Matusewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Nilă rent richting de bal. Nilă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Zaldívar kopt de bal weg. Persani bereikt de bal nog maar net als eerste. Reis rent richting de bal. Reis draait met de bal, schiet en ... Zimnawoda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tetetka SC - Wściekłe jaguary 0:1

31e minuut.
Nilă met een sublieme pass. Reis rent richting de bal. Popiela begaat een overtreding. Popiela krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Gaissert probeert naar een medespeler te passen. Gombár speelt de bal door. Reis is nu in balbezit. Reis haalt uit met een fantastische trap. Zimnawoda probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Constantin geeft de bal voor. van Burik kan de bal niet met de borst controleren. Tuomola bereikt de bal nog maar net als eerste. Reis is nu in balbezit. Reis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tetetka SC 61%, Wściekłe jaguary 39%.
Tetetka SC - Wściekłe jaguary 0:1

48e minuut.
Freguês speelt de bal door. Tuomola kopt de bal weg. Dziaduszko probeert naar een medespeler te passen. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Persani kopt de bal weg. Nilă is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krupski. Krupski krijgt een gele kaart. Nilă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Nilă neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Gombár geeft de bal voor. Tuomola kopt de bal weg. Klungelig pakt van Burik de bal. Reis rent richting de bal. Reis schiet op doel. Zimnawoda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Dziaduszko rent richting de bal. Dziaduszko geeft een hoge lob. Nilă is nu in balbezit. Nilă haalt uit met een fantastische trap. Zimnawoda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Popiela met een snelle inworp. Sultz rent richting de bal. Sultz passt de bal in één keer door. Ələkbərov rent richting de bal. Ələkbərov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Cavalcante probeert naar een medespeler te passen. Dziaduszko rent richting de bal. Dziaduszko passt de bal zonder na te denken. Nilă is nu in balbezit. Nilă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Krupski met een sublieme pass. Gombár bereikt de bal nog maar net als eerste. Gombár speelt de bal door. Persani rent richting de bal. Persani draait met de bal, schiet en ... Zimnawoda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Dziaduszko probeert naar een medespeler te passen. Gombár is nu in balbezit. Gombár passt de bal zonder na te denken. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tetetka SC 55%, Wściekłe jaguary 45%.
Tetetka SC - Wściekłe jaguary 0:1