Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HURAGANO BODZANÓW KEKW FC
mastet Tactiek mojav2
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 40.3
solide Schieten goed
goed Passen redelijk
solide Verdedigen solide


1e minuut.
Kahanec is nu in balbezit. Kahanec passt de bal met de wreef. Taboada bereikt de bal nog maar net als eerste. Taboada draait met de bal, schiet en ... Strujac werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Pietka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietka passt de bal zonder na te denken. Taboada bereikt de bal nog maar net als eerste. Taboada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HURAGANO BODZANÓW - KEKW FC 0:1

14e minuut.
Pochwała passt de bal met de wreef. Andilolo is nu in balbezit. Kliś is nu in balbezit. Andilolo onderschept slim de pass. Andilolo haalt uit met een fantastische trap. Casciano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Inworp. Pietka met de inworp. Daar is Taboada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taboada haalt uit met een fantastische trap. Strujac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HURAGANO BODZANÓW - KEKW FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HURAGANO BODZANÓW 50%, KEKW FC 50%.
HURAGANO BODZANÓW - KEKW FC 0:2

46e minuut.
Recalcati rent richting de bal. Recalcati geeft een hoge lob. Kahanec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahanec haalt uit met een fantastische trap. Casciano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HURAGANO BODZANÓW - KEKW FC 1:2

52e minuut.
Juventino is nu in balbezit. Christie met een sublieme pass. Taboada rent richting de bal. Taboada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HURAGANO BODZANÓW - KEKW FC 1:3

55e minuut.
Anielski speelt de bal door. Pietka is nu in balbezit. Pietka geeft de bal voor. Taboada is nu in balbezit. Taboada schiet op doel. Strujac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Anielski de bal onder controle te krijgen. Juventino rent richting de bal. Juventino passt de bal zonder na te denken. Taboada bereikt de bal nog maar net als eerste. Taboada draait met de bal, schiet en ... Strujac bokst de bal weg.

58e minuut.
Escalona geeft een hoge lob. Andilolo rent richting de bal. Arciniegas begaat een overtreding. Arciniegas krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Recalcati rent richting de bal. Recalcati geeft een hoge lob. Andilolo is nu in balbezit. Andilolo schiet op doel. Casciano probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Kopaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tammenheimo verovert de bal door een tackle van achteren. Tammenheimo geeft een hoge lob. Kahanec rent richting de bal. Kahanec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Arciniegas kopt de bal weg. Christie probeert de bal met de borst te controleren. Taboada rent richting de bal. Taboada haalt uit met een fantastische trap. Strujac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Pochwała onderschept slim de pass. Pochwała geeft een lange en hoge pass. Kahanec rent richting de bal. Kahanec haalt uit met een fantastische trap. Casciano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HURAGANO BODZANÓW - KEKW FC 2:3

73e minuut.
Pochwała passt de bal in één keer door. Tammenheimo is nu in balbezit. Tammenheimo passt de bal met de wreef. Andilolo rent richting de bal. Andilolo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Kopaliński probeert naar een medespeler te passen. Kasesalu is nu in balbezit. Juventino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Juventino krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Kopaliński heeft problemen om de bal te vangen. Arciniegas is nu in balbezit. Arciniegas speelt de bal door. Taboada bereikt de bal nog maar net als eerste. Taboada haalt uit met een fantastische trap. Strujac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Escalona is nu in balbezit. Escalona geeft de bal voor. Pochwała heeft problemen om de bal te vangen. Juventino rent richting de bal. Juventino haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Strujac maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Strujac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Kliś geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sadık zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kahanec is nu in balbezit. Kahanec draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Andilolo is nu in balbezit. Andilolo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Arciniegas met de inworp. Juventino bereikt de bal nog maar net als eerste. Juventino passt de bal met de wreef. Daar is Taboada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taboada draait met de bal, schiet en ... Strujac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HURAGANO BODZANÓW 51%, KEKW FC 49%.
HURAGANO BODZANÓW - KEKW FC 2:3