Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Znicz Pruszków Sasana
Uszew Tactiek 451k
53% Balbezit 47%
62% Spel op eigen helft 38%
10 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 54.7
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen goed
uitstekend Verdedigen solide


9e minuut.
Campbell is nu in balbezit. Sosu onderschept slim de pass. Rosznowiecki met een sublieme pass. Randa is nu in balbezit. Randa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Znicz Pruszków - Sasana 1:0

11e minuut.
Jubés probeert naar een medespeler te passen. Gabelli verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Concheta de bal. Sallustio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallustio schiet op doel. Richards kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Znicz Pruszków - Sasana 1:1

13e minuut.
Mohár met een snelle inworp. Ţugulea met een sublieme pass. Sallustio is nu in balbezit. Sallustio schiet op doel. Richards probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Sosu rent richting de bal. Sosu passt de bal in één keer door. Randa rent richting de bal. Randa haalt uit met een fantastische trap. Əlibabayev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Prostohlavka is nu in balbezit. Sallustio bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabelli is nu in balbezit. Sallustio onderschept slim de pass. Sallustio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Prostohlavka rent richting de bal. Prostohlavka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Znicz Pruszków - Sasana 1:2

25e minuut.
Rosznowiecki passt de bal met de wreef. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Durok onderschept slim de pass. Prostohlavka is nu in balbezit. Prostohlavka haalt uit met een fantastische trap. Richards verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Ţugulea met de inworp. Sallustio probeert de bal met de borst te controleren. Wat een zware overtreding van Arditi ... Strafschop! Sallustio raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sallustio kan niet meer verder spelen. Arditi speelt de bal door. Václav komt het veld opgelopen. Jubés neemt de penalty, wat een uithaal! Richards kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Znicz Pruszków - Sasana 1:3

27e minuut.
Václav is nu in balbezit. Arditi begaat een overtreding. Václav raakt geblesseerd tijdens het duel. Fiorito met een snel genomen vrije trap. Václav maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Rosznowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohár tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rosznowiecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rosznowiecki met een snel genomen vrije trap. Randa krijgt zijn hoofd ertegen. Əlibabayev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Durok verovert de bal door een tackle van achteren. Durok geeft een hoge lob. Fiorito kopt de bal weg. Václav bereikt de bal nog maar net als eerste. Václav haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Rosznowiecki onderschept slim de pass. Rosznowiecki passt de bal zonder na te denken. Sosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosu haalt uit met een fantastische trap. Əlibabayev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Znicz Pruszków - Sasana 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Znicz Pruszków 59%, Sasana 41%.
Znicz Pruszków - Sasana 2:3

55e minuut.
Rabí raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Calzavacca komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Gabelli geeft een lange en hoge pass. Roncolho is nu in balbezit. Roncolho passt de bal in één keer door. Prostohlavka is nu in balbezit. Prostohlavka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Espinoza met een sublieme pass. Randa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosu rent richting de bal. Sosu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Znicz Pruszków - Sasana 3:3

69e minuut.
Campbell geeft een hoge lob. Concheta geeft de bal voor. Mohár probeert de bal met de borst te controleren. Sosu rent richting de bal. Sosu draait met de bal, schiet en ... Əlibabayev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Sosu kopt de bal weg. Gajdziński rent richting de bal. Randa onderschept slim de pass. Randa haalt uit met een fantastische trap. Əlibabayev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Rosznowiecki passt de bal met de wreef. Sosu rent richting de bal. Sosu passt de bal in één keer door. Randa rent richting de bal. Randa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Znicz Pruszków - Sasana 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Znicz Pruszków 64%, Sasana 36%.
Znicz Pruszków - Sasana 4:3