Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Niedobczyce Górnik 1948 Zabrze
Naprzód - 442 Tactiek MIX
51% Balbezit 49%
25% Spel op eigen helft 75%
20 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
43.8 gemiddelde waardering 40.6
good Schieten average
adequate Passen average
adequate Verdedigen excellent


8e minuut.
Polakowski geeft een lange en hoge pass. Giordo rent richting de bal. Pohl tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pohl krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Bugryn is nu in balbezit. Chwiałkowski onderschept slim de pass. Chwiałkowski probeert naar een medespeler te passen. Cabeça Dura rent richting de bal. Cabeça Dura schiet op doel. Demiańczuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Demiańczuk niet meer kan verder spelen.

38e minuut.
Inworp. Polakowski met de inworp. Klungelig pakt Deptuch de bal. Sapela rent richting de bal. Sapela haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Postolache speelt de bal door. Chabal heeft problemen om de bal te vangen. Huckerby speelt de bal door. Sapela is nu in balbezit. Sapela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Niedobczyce - Górnik 1948 Zabrze 1:0

43e minuut.
Gnatkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gnatkowski passt de bal met de wreef. Daar is Pohl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabeça Dura rent richting de bal. Cabeça Dura schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Niedobczyce 27%, Górnik 1948 Zabrze 73%.
LKS Niedobczyce - Górnik 1948 Zabrze 1:0

53e minuut.
Cabeça Dura passt de bal met de wreef. Chwiałkowski met een sublieme pass. Barrientos rent richting de bal. Barrientos geeft een hoge lob. Sapela maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Niedobczyce - Górnik 1948 Zabrze 2:0

55e minuut.
Bordalo probeert naar een medespeler te passen. Kolman heeft problemen om de bal te vangen. Chwiałkowski probeert naar een medespeler te passen. Barrientos rent richting de bal. Barrientos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Niedobczyce - Górnik 1948 Zabrze 3:0

58e minuut.
Bugryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwiałkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Chwiałkowski passt de bal zonder na te denken. Bordalo is nu in balbezit. Bordalo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galvis komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Subota bereikt de bal nog maar net als eerste. Subota passt de bal zonder na te denken. Bordalo probeert naar een medespeler te passen. Sapela is nu in balbezit. Sapela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Niedobczyce - Górnik 1948 Zabrze 4:0

66e minuut.
Olaza kopt de bal weg. Gnatkowski speelt de bal door. Kolman met een sublieme pass. Bordalo rent richting de bal. Bordalo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Niedobczyce - Górnik 1948 Zabrze 5:0

67e minuut.
Daar is Gnatkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pohl is nu in balbezit. Cabeça Dura bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeça Dura schiet op doel. Pohl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Niedobczyce - Górnik 1948 Zabrze 6:0

68e minuut.
Sapela bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordalo heeft problemen om de bal te vangen. Bordalo speelt de bal door. Kolman rent richting de bal. Kolman schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Cabeça Dura controleert de bal met de borst. Atencio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cabeça Dura is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sapela neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Niedobczyce - Górnik 1948 Zabrze 7:0

71e minuut.
Subota geeft een hoge lob. Inworp. Chabal met een snelle inworp. Klungelig pakt Bordalo de bal. Bordalo geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Niedobczyce - Górnik 1948 Zabrze 8:0

75e minuut.
Bordalo probeert de bal met de borst te controleren. Polakowski rent richting de bal. Chwiałkowski onderschept slim de pass. Chwiałkowski geeft de bal voor. Cabeça Dura is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Niedobczyce - Górnik 1948 Zabrze 9:0

75e minuut.
Gajaš komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Niedobczyce 24%, Górnik 1948 Zabrze 76%.
LKS Niedobczyce - Górnik 1948 Zabrze 9:0