Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Biszkopt FC Gopla
Sweep Tactiek 442
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.1 gemiddelde waardering 45.1
very good Schieten very good
good Passen solid
good Verdedigen solid


10e minuut.
Seremetis onderschept slim de pass. Seremetis met een sublieme pass. Monczka rent richting de bal. Massolo onderschept slim de pass. Massolo draait met de bal, schiet en ... Paal!

11e minuut.
Maisepp met een sublieme pass. Dademasch is nu in balbezit. Kress schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Kress moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kress schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Dademasch raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Degregori neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Frenhan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pětka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Degregori geeft een hoge lob. Maisepp krijgt zijn hoofd ertegen. Nuckowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dademasch heeft problemen om de bal te vangen. Bregović met een sublieme pass. Wężowiecki met een sublieme pass. Massolo rent richting de bal. Massolo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pětka zal de hoekschop nemen. Dademasch kopt de bal weg. Skorupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skorupski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chiappella onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Budzyński neemt de hoekschop. Dademasch is nu in balbezit. Dademasch haalt uit met een fantastische trap. Nuckowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Dademasch passt de bal zonder na te denken. Budzyński is nu in balbezit. Budzyński passt de bal in één keer door. Maisepp is nu in balbezit. Maisepp schiet op doel. Nuckowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Degregori probeert naar een medespeler te passen. Dademasch rent richting de bal. Bregović rent richting de bal. Dademasch verovert de bal door een tackle van achteren. Dademasch schiet op doel. Nuckowski bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Pětka rent richting de bal. Pětka geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Frenhan de bal onder controle te krijgen. Dademasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dademasch draait met de bal, schiet en ... Nuckowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Chiappella de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biszkopt FC - Gopla 0:1

27e minuut.
Wężowiecki probeert de bal met de borst te controleren. Skorupski probeert naar een medespeler te passen. Budzyński rent richting de bal. Budzyński passt de bal in één keer door. Dademasch is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Budzyński neemt de hoekschop. Skorupski heeft problemen om de bal te vangen. Dademasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dademasch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Biszkopt FC - Gopla 0:2

30e minuut.
Skorupski passt de bal met de wreef. Dademasch heeft problemen om de bal te vangen. Dademasch passt de bal met de wreef. Maisepp is nu in balbezit. Maisepp haalt uit met een fantastische trap. Nuckowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Wężowiecki geeft een hoge lob. Botes rent richting de bal. Botes passt de bal met de wreef. Daar is Caibi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caibi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Degregori probeert naar een medespeler te passen. Dademasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dademasch passt de bal zonder na te denken. Maisepp is nu in balbezit. Maisepp schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Inworp. Bolec komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biszkopt FC 58%, Gopla 42%.
Biszkopt FC - Gopla 0:2

53e minuut.
Bolec onderschept slim de pass. Bolec passt de bal zonder na te denken. Maisepp is nu in balbezit. Maisepp draait met de bal, schiet en ... Nuckowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Frenhan geeft een hoge lob. Budzyński kopt de bal weg. Bolec is nu in balbezit. Maisepp is nu in balbezit. Maisepp draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Inworp. Monczka met een snelle inworp. Budzyński geeft de bal voor. Dademasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dademasch haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dzienisz komt het veld opgelopen. Kropka komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Degregori speelt de bal door. Maisepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisepp passt de bal met de wreef. Dademasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dademasch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Chiappella bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisepp onderschept slim de pass. Maisepp geeft een lange en hoge pass. Dademasch is nu in balbezit. Dademasch haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nuckowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Wężowiecki kopt de bal weg. Von Rufen heeft problemen om de bal te vangen. Caibi is nu in balbezit. Caibi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Biszkopt FC - Gopla 1:2

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nuckowski met een harde bal richting middenveld. Degregori met een sublieme pass. Dademasch rent richting de bal. Dademasch haalt uit met een fantastische trap. Nuckowski bokst de bal weg.

79e minuut.
Botes geeft de bal voor. Dzienisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzienisz passt de bal met de wreef. Daar is Frenhan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dademasch bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pětka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dademasch kopt de bal weg. Bolec rent richting de bal. Bolec schiet op doel. Nuckowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biszkopt FC 61%, Gopla 39%.
Biszkopt FC - Gopla 1:2