Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ROW Legia Rybnik Testomat
SQUADRON Tactiek 5-2-3
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49 gemiddelde waardering 41.9
solide Schieten solide
solide Passen matig
redelijk Verdedigen redelijk


2e minuut.
Şahinbay verovert de bal door een tackle van achteren. Neuman speelt de bal door. Borzi kan de bal niet met de borst controleren. Rosso is nu in balbezit. Rosso draait met de bal, schiet en ... Seyidsoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Ravera heeft problemen om de bal te vangen. Nawałka probeert naar een medespeler te passen. Lesz probeert naar een medespeler te passen. Rosso is nu in balbezit. Rosso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ROW Legia Rybnik - Testomat 1:0

6e minuut.
Maniyev passt de bal zonder na te denken. Rosso rent richting de bal. Rosso passt de bal zonder na te denken. Solanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Solanka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Ravera is nu in balbezit. Maniyev onderschept slim de pass. Maniyev passt de bal zonder na te denken. Rosso rent richting de bal. Rosso haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Seyidsoy bokst de bal weg.

16e minuut.
Pinto schiet op doel. Rauch probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sanchís neemt de hoekschop. Pinto krijgt zijn hoofd ertegen. Gallice verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Lesz is nu in balbezit. Sanchís verovert de bal door een tackle van achteren. Sanchís passt de bal zonder na te denken. Ravera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Ravera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nawałka. Pinto raakt geblesseerd tijdens het duel. Sanchís wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Candar is nu in balbezit. Candar geeft een lange en hoge pass. Ravera rent richting de bal. Ravera schiet op doel. Rauch probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Stamatoiu met een snelle inworp. Lesz is nu in balbezit. Borzi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pinto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Borzi rent richting de bal. Borzi speelt de bal door. Lesz rent richting de bal. Lesz geeft een lange en hoge pass. Şahinbay maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Borzi met een sublieme pass. Pinto rent richting de bal. Pinto passt de bal zonder na te denken. Ravera heeft problemen om de bal te vangen. Ravera schiet op doel. Gallice probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Ravera rent richting de bal. Ravera geeft de bal voor. Pinto is nu in balbezit. Pinto haalt uit met een fantastische trap. Rauch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ROW Legia Rybnik - Testomat 1:1

44e minuut.
Borzi rent richting de bal. Borzi geeft de bal voor. Klungelig pakt Rauch de bal. Pinto rent richting de bal. Pinto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Candar kopt de bal weg. Ravera rent richting de bal. Ravera met een sublieme pass. Pinto is nu in balbezit. Pinto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROW Legia Rybnik 50%, Testomat 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ROW Legia Rybnik - Testomat 1:1

58e minuut.
Gabilondo geeft een hoge lob. Borzi controleert de bal met de borst. Lesz speelt de bal door. Rosso rent richting de bal. Rosso haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal raakt de paal. Şahinbay krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ROW Legia Rybnik - Testomat 2:1

62e minuut.
Seyidsoy trapt de bal weg van het doel. Maniyev kopt de bal weg. Klungelig pakt Rosso de bal. Şahinbay bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahinbay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Lesz met een sublieme pass. Daar is Maniyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maniyev met een sublieme pass. Şahinbay is nu in balbezit. Şahinbay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Rosso is nu in balbezit. Rosso schiet op doel. Seyidsoy met een sublieme pass. Rosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROW Legia Rybnik 39%, Testomat 61%.
ROW Legia Rybnik - Testomat 2:1