Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Górnik 1948 Zabrze Sasana
MIX Tactiek 451k
40% Balbezit 60%
81% Spel op eigen helft 19%
2 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
38.4 gemiddelde waardering 56.6
average Schieten excellent
weak Passen solid
very good Verdedigen very good


6e minuut.
do Carmo probeert naar een medespeler te passen. Fiorito geeft een hoge lob. Durok rent richting de bal. Durok draait met de bal, schiet en ... Deptuch verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Ydens rent richting de bal. do Carmo onderschept slim de pass. do Carmo probeert naar een medespeler te passen. Durok rent richting de bal. Durok haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Ţugulea neemt de hoekschop. Starzec kopt de bal weg. Bugryn heeft problemen om de bal te vangen. Durok bereikt de bal nog maar net als eerste. Durok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik 1948 Zabrze - Sasana 0:1

20e minuut.
Na een snelle pass probeert Durok de bal onder controle te krijgen. Fiorito bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorito probeert naar een medespeler te passen. Prostohlavka bereikt de bal nog maar net als eerste. Prostohlavka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik 1948 Zabrze - Sasana 0:2

30e minuut.
Mohár met een sublieme pass. Fiorito rent richting de bal. Fiorito passt de bal met de wreef. Durok bereikt de bal nog maar net als eerste. Durok draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Jubés geeft een lange en hoge pass. Prostohlavka is nu in balbezit. Prostohlavka passt de bal in één keer door. Fiorito bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorito schiet op doel. Pohl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik 1948 Zabrze - Sasana 0:3

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jubés met de inworp. Durok is nu in balbezit. Durok schiet op doel. Pohl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik 1948 Zabrze - Sasana 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik 1948 Zabrze 78%, Sasana 22%.
Górnik 1948 Zabrze - Sasana 0:4

48e minuut.
do Carmo rent richting de bal. do Carmo geeft een lange en hoge pass. Atencio heeft problemen om de bal te vangen. Durok rent richting de bal. Durok draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Daar is Ţugulea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ţugulea geeft een lange en hoge pass. Prostohlavka bereikt de bal nog maar net als eerste. Prostohlavka geeft de bal voor. Klungelig pakt Atencio de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik 1948 Zabrze - Sasana 0:5

60e minuut.
Inworp. Sallustio komt het veld opgelopen.

65e minuut.
do Carmo bereikt de bal nog maar net als eerste. do Carmo geeft een lange en hoge pass. Atencio heeft problemen om de bal te vangen. Durok is nu in balbezit. Durok haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ebermann komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Sallustio rent richting de bal. Sallustio geeft een hoge lob. Daar is Bugryn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prostohlavka is nu in balbezit. Prostohlavka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Olaza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pohl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Deptuch geeft de bal voor. Inworp. Ţugulea met een snelle inworp. Klungelig pakt Prostohlavka de bal. Prostohlavka haalt uit met een fantastische trap. Pohl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik 1948 Zabrze - Sasana 0:6

76e minuut.
Inworp. Ydens met de inworp. Fiorito speelt de bal door. Prostohlavka bereikt de bal nog maar net als eerste. Prostohlavka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Bugryn onderschept slim de pass. Fiorito is nu in balbezit. Fiorito met een sublieme pass. Prostohlavka bereikt de bal nog maar net als eerste. Prostohlavka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik 1948 Zabrze 83%, Sasana 17%.
Górnik 1948 Zabrze - Sasana 0:6