Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sasana Górnik 1948 Zabrze
451k Tactiek MIX
58% Balbezit 42%
16% Spel op eigen helft 84%
18 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.3 gemiddelde waardering 38
formidabel Schieten matig
solide Passen zwak
solide Verdedigen redelijk


2e minuut.
Ebermann onderschept slim de pass. Ebermann met een sublieme pass. Fiorito speelt de bal door. Sallustio is nu in balbezit. Sallustio haalt uit met een fantastische trap. Waczków bokst de bal weg.

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ebermann met de inworp. Fiorito geeft een hoge lob. Prostohlavka is nu in balbezit. Prostohlavka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasana - Górnik 1948 Zabrze 1:0

8e minuut.
Durok probeert naar een medespeler te passen. Fiorito rent richting de bal. Durok rent richting de bal. Fiorito rent richting de bal. Fiorito geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Jubés neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Demiańczuk de bal. Starzec rent richting de bal. Prostohlavka verovert de bal door een tackle van achteren. Prostohlavka haalt uit met een fantastische trap. Paal!

20e minuut.
Waczków met een sublieme pass. do Carmo kopt de bal weg. Fiorito met een sublieme pass. Prostohlavka is nu in balbezit. Prostohlavka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Cataniuc geeft een lange en hoge pass. Jubés speelt de bal door. Klungelig pakt Atencio de bal. Sallustio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallustio haalt uit met een fantastische trap. Waczków kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Gajdziński speelt de bal door. Durok is nu in balbezit. Durok probeert naar een medespeler te passen. Prostohlavka rent richting de bal. Prostohlavka draait met de bal, schiet en ... Waczków verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Ebermann is nu in balbezit. Sallustio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallustio draait met de bal, schiet en ... Cataniuc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasana - Górnik 1948 Zabrze 2:0

39e minuut.
Ebermann rent richting de bal. Ebermann speelt de bal door. Fiorito bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorito geeft een lange en hoge pass. Prostohlavka krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sasana 15%, Górnik 1948 Zabrze 85%.
Sasana - Górnik 1948 Zabrze 2:0

57e minuut.
Olaza verovert de bal door een tackle van achteren. Mohár onderschept slim de pass. Mohár geeft een hoge lob. Durok bereikt de bal nog maar net als eerste. Durok schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ebermann met een snelle inworp. Sallustio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallustio haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cataniuc de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Klungelig pakt Durok de bal. Durok speelt de bal door. Fiorito geeft de bal voor. Sallustio is nu in balbezit. Sallustio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Ebermann geeft een lange en hoge pass. Sallustio kopt de bal weg. Kuler controleert de bal met de borst. Prostohlavka is nu in balbezit. Prostohlavka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Dalger geeft de bal voor. Daar is Durok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuler begaat een overtreding. Kuler krijgt een gele kaart. Durok wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Durok kan niet meer verder spelen. Ţugulea komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Dalger rent richting de bal. Dalger geeft een lange en hoge pass. Campbell kopt de bal weg. Ţugulea rent richting de bal. Ţugulea geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sasana 17%, Górnik 1948 Zabrze 83%.
Sasana - Górnik 1948 Zabrze 2:0