Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Niedobczyce Znicz Pruszków
Naprzód - 442 Tactiek Uszew
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
45.7 gemiddelde waardering 51.5
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
solide Verdedigen formidabel


4e minuut.
Randa verovert de bal door een tackle van achteren. Postolache is nu in balbezit. Postolache geeft een hoge lob. Arditi geeft een hoge lob. Lokmacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Huckerby kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lokmacı is nu in balbezit. Lokmacı schiet op doel. Paal!

12e minuut.
Szczerbal passt de bal in één keer door. Bordalo is nu in balbezit. Bordalo met een sublieme pass. Sapela is nu in balbezit. Sapela schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Espinoza geeft de bal voor. Daar is Postolache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lokmacı is nu in balbezit. Lokmacı draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Niedobczyce - Znicz Pruszków 0:1

26e minuut.
Cabeça Dura rent richting de bal. Arditi is nu in balbezit. Cabeça Dura rent richting de bal. Gabelli verovert de bal door een tackle van achteren. Barrientos geeft een hoge lob. Richards probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Giordo geeft een lange en hoge pass. Calzavacca rent richting de bal. Bordalo onderschept slim de pass. Bordalo geeft de bal voor. Sapela krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Lokmacı haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Huckerby met een harde bal richting middenveld. Bordalo heeft problemen om de bal te vangen. Bordalo geeft de bal voor. Richards verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Concheta probeert naar een medespeler te passen. Barrientos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrientos passt de bal in één keer door. Sapela is nu in balbezit. Sapela schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kolman probeert naar een medespeler te passen. Bordalo met een sublieme pass. Cabeça Dura heeft problemen om de bal te vangen. Sapela is nu in balbezit. Sapela haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Niedobczyce 37%, Znicz Pruszków 63%.
LKS Niedobczyce - Znicz Pruszków 0:1

48e minuut.
Arditi met een sublieme pass. Klungelig pakt Barrientos de bal. Barrientos probeert naar een medespeler te passen. Sapela rent richting de bal. Sapela schiet op doel. Richards bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Arditi geeft een hoge lob. Lokmacı maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Žiga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Randa is nu in balbezit. Randa draait met de bal, schiet en ... Huckerby verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Niedobczyce - Znicz Pruszków 0:2

60e minuut.
Concheta geeft de bal voor. Buitenspel voor Lokmacı. Goede buitenspelval van de verdediging. Kolman neemt vlug de vrije trap. Cabeça Dura heeft problemen om de bal te vangen. Cabeça Dura haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Doeltrap. Richards trapt de bal weg van het doel. Kolman kopt de bal weg. Sapela heeft problemen om de bal te vangen. Sapela schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Arditi speelt de bal door. Espinoza rent richting de bal. Chwiałkowski rent richting de bal. Espinoza onderschept slim de pass. Espinoza geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Gabelli speelt de bal door. Arditi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arditi geeft de bal voor. Randa bereikt de bal nog maar net als eerste. Randa schiet op doel. Huckerby kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lokmacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokmacı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Niedobczyce - Znicz Pruszków 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Niedobczyce 45%, Znicz Pruszków 55%.
LKS Niedobczyce - Znicz Pruszków 0:3