Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Znicz Pruszków LKS Niedobczyce
Uszew Tactiek Kontuzja
54% Balbezit 46%
64% Spel op eigen helft 36%
10 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.1 gemiddelde waardering 48.9
solide Schieten solide
goed Passen goed
uitstekend Verdedigen goed


2e minuut.
Rabí passt de bal met de wreef. Randa bereikt de bal nog maar net als eerste. Randa probeert naar een medespeler te passen. Rosznowiecki rent richting de bal. Rosznowiecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Kolman is nu in balbezit. Kolman passt de bal in één keer door. Sapela bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapela schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Znicz Pruszków - LKS Niedobczyce 0:1

15e minuut.
Chwiałkowski probeert naar een medespeler te passen. Kolman is nu in balbezit. Kolman met een sublieme pass. Sapela rent richting de bal. Sapela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Znicz Pruszków - LKS Niedobczyce 0:2

18e minuut.
Kolman onderschept slim de pass. Kolman probeert naar een medespeler te passen. Sapela rent richting de bal. Sapela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Znicz Pruszków - LKS Niedobczyce 0:3

24e minuut.
Randa rent richting de bal. Postolache is nu in balbezit. Randa verovert de bal door een tackle van achteren. Randa schiet op doel. Huckerby werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Znicz Pruszków - LKS Niedobczyce 1:3

25e minuut.
Rabí passt de bal met de wreef. Henderson speelt de bal door. Galvis probeert naar een medespeler te passen. Kolman is nu in balbezit. Kolman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Chwiałkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Chwiałkowski probeert naar een medespeler te passen. Sapela rent richting de bal. Kolman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Znicz Pruszków - LKS Niedobczyce 1:4

28e minuut.
Ngọc Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolman begaat een overtreding. Ngọc Cường raakt geblesseerd tijdens het duel. Concheta zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Randa is nu in balbezit. Randa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Klungelig pakt Ngọc Cường de bal. Barrientos verovert de bal door een tackle van achteren. Barrientos geeft de bal voor. Kolman heeft problemen om de bal te vangen. Kolman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sacristán is nu in balbezit. Sacristán geeft een lange en hoge pass. Barrientos kopt de bal weg. Kolman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Znicz Pruszków 63%, LKS Niedobczyce 37%.
Znicz Pruszków - LKS Niedobczyce 1:4

55e minuut.
Postolache met een sublieme pass. Kolman is nu in balbezit. Kolman met een sublieme pass. Sapela heeft problemen om de bal te vangen. Sapela haalt uit met een fantastische trap. Richards kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Arditi geeft een hoge lob. Barrientos kopt de bal weg. Kolman probeert naar een medespeler te passen. Sapela heeft problemen om de bal te vangen. Sapela haalt uit met een fantastische trap. Richards kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bordalo komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Concheta geeft een lange en hoge pass. Rosznowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chabal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chabal krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Chabal kopt de bal weg. Daar is Chwiałkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lokmacı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lokmacı krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Sapela is nu in balbezit. Sacristán bereikt de bal nog maar net als eerste. Sacristán passt de bal in één keer door. Sapela rent richting de bal. Sapela schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Chabal speelt de bal door. Galvis geeft een hoge lob. Sapela rent richting de bal. Sapela schiet op doel. Richards maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Znicz Pruszków - LKS Niedobczyce 1:5

77e minuut.
Gajaš komt het veld opgelopen. Cabeça Dura komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Arditi speelt de bal door. Sacristán speelt de bal door. Rabí is nu in balbezit. Rabí geeft een lange en hoge pass. Cabeça Dura maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Arditi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Flakowski komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Gajaš rent richting de bal. Gajaš met een sublieme pass. Gabelli is nu in balbezit. Cabeça Dura verovert de bal door een tackle van achteren. Cabeça Dura haalt uit met een fantastische trap. Richards probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sapela bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Huckerby probeert naar een medespeler te passen. Gajaš probeert de bal met de borst te controleren. Gajaš speelt de bal door. Cabeça Dura bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeça Dura schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Barrientos probeert naar een medespeler te passen. Cabeça Dura rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Concheta. Concheta krijgt een gele kaart.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barrientos met de inworp. Concheta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeça Dura onderschept slim de pass. Cabeça Dura geeft een lange en hoge pass. Richards probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Znicz Pruszków 65%, LKS Niedobczyce 35%.
Znicz Pruszków - LKS Niedobczyce 1:5