Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Testomat Gopla
5-2-3 Tactiek 442
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 50.5
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
redelijk Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Stoffelen geeft de bal voor. Pětka geeft een lange en hoge pass. Stoffelen heeft problemen om de bal te vangen. Dademasch rent richting de bal. Dademasch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Ravera bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wróbel. Ravera is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Candar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pinto krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Candar is nu in balbezit. Candar geeft een hoge lob. Pinto rent richting de bal. Pinto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Testomat - Gopla 1:0

28e minuut.
Maisepp passt de bal in één keer door. Pětka bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Candar zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Candar moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Candar schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

30e minuut.
Ravera kopt de bal weg. Pinto rent richting de bal. Degregori schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Degregori krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Sanchís met een sublieme pass. Daar is Pinto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Von Rufen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Von Rufen krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Budzyński probeert naar een medespeler te passen. Maisepp is nu in balbezit. Maisepp passt de bal in één keer door. Dademasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dademasch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bolec komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Testomat 65%, Gopla 35%.
Testomat - Gopla 1:0

49e minuut.
Inworp. Pětka met de inworp. Degregori geeft een lange en hoge pass. Gamito controleert de bal met de borst. Maisepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Seyidsoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Borzi is nu in balbezit. Pětka rent richting de bal. Pětka probeert naar een medespeler te passen. Maisepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisepp haalt uit met een fantastische trap. Seyidsoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Ravera rent richting de bal. Von Rufen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravera verovert de bal door een tackle van achteren. Ravera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Testomat - Gopla 2:0

63e minuut.
Stoffelen rent richting de bal. Dademasch rent richting de bal. Dademasch geeft een hoge lob. Klungelig pakt Maisepp de bal. Maisepp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Testomat - Gopla 2:1

72e minuut.
Ravera kopt de bal weg. Borzi heeft problemen om de bal te vangen. Pinto probeert naar een medespeler te passen. Sanchís bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanchís draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Bolec geeft de bal voor. Gamito heeft problemen om de bal te vangen. Maisepp rent richting de bal. Maisepp draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Pětka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pětka passt de bal in één keer door. Urbano rent richting de bal. Dademasch verovert de bal door een tackle van achteren. Dademasch schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Budzyński speelt de bal door. Bolec is nu in balbezit. Bolec passt de bal met de wreef. Maisepp is nu in balbezit. Maisepp haalt uit met een fantastische trap. Seyidsoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Borzi verovert de bal door een tackle van achteren. Borzi geeft een lange en hoge pass. Von Rufen kopt de bal weg. Sanchís heeft problemen om de bal te vangen. Monczka onderschept slim de pass. Popielski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pinto rent richting de bal. Pinto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Testomat - Gopla 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Testomat 61%, Gopla 39%.
Testomat - Gopla 3:1