Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gopla Testomat
442 Tactiek 5-2-3
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
48.6 gemiddelde waardering 42.4
uitstekend Schieten goed
solide Passen matig
zeer goed Verdedigen redelijk


3e minuut.
Stoffelen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pětka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dademasch is nu in balbezit. Dademasch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Sanchís de bal onder controle te krijgen. Borzi geeft een lange en hoge pass. Pinto kopt de bal weg. Nogalski rent richting de bal. Nogalski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Dademasch is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pětka met de inworp. Dademasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dademasch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Degregori probeert naar een medespeler te passen. Bolec is nu in balbezit. Bolec geeft de bal voor. Daar is Dademasch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dademasch schiet op doel. Seyidsoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Gabilondo passt de bal zonder na te denken. Gamito is nu in balbezit. Scordo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Scordo krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Pětka verovert de bal door een tackle van achteren. Pětka geeft een lange en hoge pass. Daar is Scordo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scordo draait met de bal, schiet en ... Seyidsoy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gopla - Testomat 1:0

45e minuut.
Monczka is nu in balbezit. Pinto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Monczka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Budzyński komt het veld opgelopen. Dzienisz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gopla 57%, Testomat 43%.
Gopla - Testomat 1:0

48e minuut.
Stoffelen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Scordo is nu in balbezit. Dademasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dademasch draait met de bal, schiet en ... Seyidsoy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gopla - Testomat 2:0

50e minuut.
Pětka passt de bal zonder na te denken. Wróbel geeft een hoge lob. Scordo is nu in balbezit. Scordo haalt uit met een fantastische trap. Seyidsoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gopla - Testomat 3:0

52e minuut.
Pětka speelt de bal door. Gamito bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamito passt de bal met de wreef. Sanchís is nu in balbezit. Sanchís geeft een hoge lob. Laurent bokst de bal weg. Pinto rent richting de bal. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Laurent geeft een hoge lob. Inworp. Sanchís zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Borzi geeft de bal voor. Pinto krijgt zijn hoofd ertegen. Laurent bokst de bal weg.

54e minuut.
Klungelig pakt Budzyński de bal. Candar verovert de bal door een tackle van achteren. Candar passt de bal in één keer door. Nogalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogalski draait met de bal, schiet en ... Laurent probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Scordo met een sublieme pass. Pětka rent richting de bal. Pětka passt de bal met de wreef. Scordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scordo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Wróbel geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Candar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nogalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogalski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Budzyński verovert de bal door een tackle van achteren. Scordo rent richting de bal. Budzyński met een sublieme pass. Daar is Dademasch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dademasch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Wróbel verovert de bal door een tackle van achteren. Pětka rent richting de bal. Pětka passt de bal in één keer door. Scordo heeft problemen om de bal te vangen. Scordo draait met de bal, schiet en ... Seyidsoy bokst de bal weg.

76e minuut.
Nogalski passt de bal zonder na te denken. Sanchís is nu in balbezit. Sanchís passt de bal met de wreef. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Budzyński passt de bal met de wreef. Scordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Candar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Candar is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

85e minuut.
Nogalski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dademasch rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gabilondo. Gabilondo krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Wróbel geeft de bal voor. Urbano kopt de bal weg. Borzi geeft de bal voor. Daar is Pinto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinto haalt uit met een fantastische trap. Laurent bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gopla 57%, Testomat 43%.
Gopla - Testomat 3:0