Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Biszkopt FC ROW Legia Rybnik
Attack Tactiek SQUADRON
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.7 gemiddelde waardering 49.4
excellent Schieten solid
adequate Passen good
solid Verdedigen good


5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wężowiecki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Massolo kopt de bal weg. Daar is Chunsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chunsa draait met de bal, schiet en ... Gallice verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Seremetis bereikt de bal nog maar net als eerste. Seremetis passt de bal in één keer door. Botes met een sublieme pass. Massolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Massolo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Nawałka geeft een hoge lob. Massolo rent richting de bal. Nawałka begaat een overtreding. Nawałka krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Gusmão met een sublieme pass. Łasocha geeft een hoge lob. Rauch is nu in balbezit. Chunsa onderschept slim de pass. Chunsa schiet op doel. Gallice bokst de bal weg.

20e minuut.
Seremetis passt de bal in één keer door. Łasocha is nu in balbezit. Stamatoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Łasocha verovert de bal door een tackle van achteren. Łasocha geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Maniyev passt de bal met de wreef. Şahinbay is nu in balbezit. Şahinbay passt de bal zonder na te denken. Daar is Zucchetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zucchetti draait met de bal, schiet en ... Gusmão bokst de bal weg.

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Frenhan de bal onder controle te krijgen. Solanka rent richting de bal. Solanka geeft een lange en hoge pass. Stamatoiu rent richting de bal. Stamatoiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Łasocha speelt de bal door. Maniyev speelt de bal door. Stamatoiu rent richting de bal. Stamatoiu geeft een hoge lob. Zucchetti krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Biszkopt FC - ROW Legia Rybnik 0:1

38e minuut.
Kress rent richting de bal. Kress met een sublieme pass. Chunsa rent richting de bal. Chunsa schiet op doel. Rauch probeert de bal aan de voet te houden. Gallice verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Rauch geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Botes met de inworp. Łasocha is nu in balbezit. Łasocha geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Süllü met een sublieme pass. Stamatoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Seremetis zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Seremetis moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Seremetis schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biszkopt FC 49%, ROW Legia Rybnik 51%.
Biszkopt FC - ROW Legia Rybnik 0:1

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Süllü met de inworp. Stamatoiu speelt de bal door. Zucchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zucchetti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Biszkopt FC - ROW Legia Rybnik 0:2

57e minuut.
Botes rent richting de bal. Botes probeert naar een medespeler te passen. Rauch rent richting de bal. Chunsa verovert de bal door een tackle van achteren. Chunsa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

59e minuut.
Frenhan geeft een hoge lob. Chunsa rent richting de bal. Süllü geeft de bal voor. Chunsa is nu in balbezit. Chunsa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Kress kan de bal niet met de borst controleren. Şahinbay probeert naar een medespeler te passen. Stamatoiu rent richting de bal. Stamatoiu haalt uit met een fantastische trap. Gusmão werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biszkopt FC - ROW Legia Rybnik 0:3

69e minuut.
Wenzhao bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenzhao passt de bal in één keer door. Chunsa is nu in balbezit. Chunsa schiet op doel. Gallice werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biszkopt FC - ROW Legia Rybnik 1:3

69e minuut.
Klungelig pakt Zucchetti de bal. Zucchetti passt de bal in één keer door. Solanka is nu in balbezit. Solanka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Chunsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunsa geeft een lange en hoge pass. Massolo rent richting de bal. Massolo schiet op doel. Gallice werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biszkopt FC - ROW Legia Rybnik 2:3

72e minuut.
Bowsza geeft de bal voor. Zucchetti kopt de bal weg. Klungelig pakt Şahinbay de bal. Şahinbay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Biszkopt FC - ROW Legia Rybnik 2:4

75e minuut.
Kress geeft een hoge lob. Wężowiecki rent richting de bal. Wężowiecki passt de bal in één keer door. Massolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Massolo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Solanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Solanka passt de bal in één keer door. Zucchetti rent richting de bal. Zucchetti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Biszkopt FC - ROW Legia Rybnik 2:5

88e minuut.
Gusmão trapt de bal weg van het doel. Lesz kopt de bal weg. Zucchetti rent richting de bal. Zucchetti schiet op doel. Gusmão maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biszkopt FC - ROW Legia Rybnik 2:6

90e minuut.
Kress bereikt de bal nog maar net als eerste. Kress geeft de bal voor. Klungelig pakt Rauch de bal. Massolo is nu in balbezit. Massolo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biszkopt FC 60%, ROW Legia Rybnik 40%.
Biszkopt FC - ROW Legia Rybnik 2:6