Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Znicz Pruszków Górnik 1948 Zabrze
Uszew Tactiek MIX
57% Balbezit 43%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 41.4
zeer goed Schieten redelijk
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


3e minuut.
Randa rent richting de bal. Lokmacı rent richting de bal. Rosznowiecki met een sublieme pass. Randa is nu in balbezit. Randa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Demiańczuk probeert wanhopig de bal te grijpen. Lokmacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokmacı schiet op doel. Demiańczuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Calzavacca bereikt de bal nog maar net als eerste. Calzavacca passt de bal in één keer door. Rosznowiecki met een sublieme pass. Randa rent richting de bal. Randa haalt uit met een fantastische trap. Demiańczuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Olaza geeft een hoge lob. Inworp. Espinoza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Randa is nu in balbezit. Randa geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Znicz Pruszków - Górnik 1948 Zabrze 1:0

10e minuut.
Rosznowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosznowiecki probeert naar een medespeler te passen. Lokmacı rent richting de bal. Lokmacı haalt uit met een fantastische trap. Demiańczuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Znicz Pruszków - Górnik 1948 Zabrze 2:0

13e minuut.
Arditi speelt de bal door. Ngọc Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Cường geeft een lange en hoge pass. Lokmacı krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Znicz Pruszków - Górnik 1948 Zabrze 3:0

15e minuut.
Rosznowiecki passt de bal zonder na te denken. Lokmacı heeft problemen om de bal te vangen. Rosznowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokmacı rent richting de bal. Lokmacı geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Ydens bereikt de bal nog maar net als eerste. Calzavacca onderschept slim de pass. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza geeft een hoge lob. Lokmacı maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Randa rent richting de bal. Waczków met een sublieme pass. Inworp. Espinoza met de inworp. Rosznowiecki geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Waczków geeft de bal voor. Kırıntılı bereikt de bal nog maar net als eerste. Arditi begaat een overtreding. Kırıntılı moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kırıntılı kan niet meer verder spelen. Jacobo komt het veld opgelopen. Kuler komt bij de bal en schiet. Richards kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Znicz Pruszków 47%, Górnik 1948 Zabrze 53%.
Znicz Pruszków - Górnik 1948 Zabrze 3:0

48e minuut.
Randa bereikt de bal nog maar net als eerste. Atencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Randa verovert de bal door een tackle van achteren. Randa geeft de bal voor. Lokmacı maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Concheta kopt de bal weg. Waczków is nu in balbezit. Waczków probeert naar een medespeler te passen. Jacobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Znicz Pruszków - Górnik 1948 Zabrze 3:1

63e minuut.
Ngọc Cường zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rosznowiecki geeft een hoge lob. Randa rent richting de bal. Randa schiet op doel. Demiańczuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Znicz Pruszków - Górnik 1948 Zabrze 4:1

67e minuut.
Calzavacca bereikt de bal nog maar net als eerste. Calzavacca speelt de bal door. Waczków rent richting de bal. Randa onderschept slim de pass. Randa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Olaza rent richting de bal. Randa verovert de bal door een tackle van achteren. Lokmacı is nu in balbezit. Lokmacı haalt uit met een fantastische trap. Demiańczuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Znicz Pruszków - Górnik 1948 Zabrze 5:1

71e minuut.
Gnatkowski komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Rosznowiecki rent richting de bal. Lokmacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Starzec rent richting de bal. Lokmacı verovert de bal door een tackle van achteren. Lokmacı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Znicz Pruszków 38%, Górnik 1948 Zabrze 62%.
Znicz Pruszków - Górnik 1948 Zabrze 5:1