Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Górnik 1948 Zabrze Znicz Pruszków
MIX Tactiek Uszew
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
9 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
43 gemiddelde waardering 51.9
solid Schieten very good
average Passen solid
good Verdedigen very good


3e minuut.
Olaza kopt de bal weg. Lokmacı speelt de bal door. Randa rent richting de bal. Randa haalt uit met een fantastische trap. Waczków maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik 1948 Zabrze - Znicz Pruszków 0:1

6e minuut.
Lokmacı heeft problemen om de bal te vangen. Lokmacı passt de bal in één keer door. Ngọc Cường rent richting de bal. Ngọc Cường geeft een hoge lob. Randa springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Arditi rent richting de bal. Ydens verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Ydens de bal. Kırıntılı rent richting de bal. Kırıntılı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Randa rent richting de bal. Cataniuc is nu in balbezit. Randa verovert de bal door een tackle van achteren. Randa geeft een lange en hoge pass. Rosznowiecki krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Starzec heeft problemen om de bal te vangen. Randa bereikt de bal nog maar net als eerste. Randa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Rosznowiecki is nu in balbezit. Demiańczuk rent richting de bal. Rosznowiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Randa is nu in balbezit. Randa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Arditi rent richting de bal. Olaza onderschept slim de pass. Olaza passt de bal zonder na te denken. Kırıntılı rent richting de bal. Kırıntılı haalt uit met een fantastische trap. Richards bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Richards probeert naar een medespeler te passen. Arditi is nu in balbezit. Arditi passt de bal met de wreef. Rosznowiecki is nu in balbezit. Rosznowiecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Polakowski rent richting de bal. Randa verovert de bal door een tackle van achteren. Randa met een sublieme pass. Rosznowiecki is nu in balbezit. Rosznowiecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Polakowski kopt de bal weg. Olaza rent richting de bal. Olaza met een sublieme pass. Buchla bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Bugryn geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ngọc Cường met een snelle inworp. Rosznowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosznowiecki speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Rosznowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Randa rent richting de bal. Rosznowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Randa bereikt de bal nog maar net als eerste. Randa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Polakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Polakowski passt de bal zonder na te denken. Buchla is nu in balbezit. Buchla schiet op doel. Richards maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Górnik 1948 Zabrze - Znicz Pruszków 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik 1948 Zabrze 61%, Znicz Pruszków 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Górnik 1948 Zabrze - Znicz Pruszków 1:1

46e minuut.
Ngọc Cường rent richting de bal. Ngọc Cường geeft een lange en hoge pass. Starzec bereikt de bal nog maar net als eerste. Randa verovert de bal door een tackle van achteren. Randa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Bugryn verovert de bal door een tackle van achteren. Rosznowiecki onderschept slim de pass. Rosznowiecki passt de bal in één keer door. Ngọc Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Cường geeft de bal voor. Paal! Waczków probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik 1948 Zabrze - Znicz Pruszków 1:2

51e minuut.
Lokmacı probeert naar een medespeler te passen. Espinoza rent richting de bal. Espinoza passt de bal in één keer door. Rosznowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosznowiecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Klungelig pakt Starzec de bal. Starzec geeft de bal voor. Inworp. Espinoza met de inworp. Arditi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Inworp. Espinoza met een snelle inworp. Arditi geeft een lange en hoge pass. Rosznowiecki maakt een snoekduik en kopt de bal. Waczków werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik 1948 Zabrze - Znicz Pruszków 1:3

65e minuut.
Lokmacı bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Polakowski. Lokmacı is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Arditi met een snel genomen vrije trap. Randa kopt de bal weg. Klungelig pakt Atencio de bal. Rosznowiecki rent richting de bal. Rosznowiecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik 1948 Zabrze - Znicz Pruszków 1:4

66e minuut.
Espinoza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arditi rent richting de bal. Arditi speelt de bal door. Rosznowiecki is nu in balbezit. Rosznowiecki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Ngọc Cường is nu in balbezit. Ydens verovert de bal door een tackle van achteren. Ydens probeert naar een medespeler te passen. Kırıntılı is nu in balbezit. Kırıntılı draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Rabí met een sublieme pass. Klungelig pakt Olaza de bal. Olaza probeert naar een medespeler te passen. Buchla bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchla geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Lokmacı kopt de bal weg. Rosznowiecki is nu in balbezit. Rosznowiecki geeft een hoge lob. Randa maakt een snoekduik en kopt de bal. Waczków werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Cataniuc geeft de bal voor. Inworp. Espinoza met de inworp. Arditi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arditi geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Starzec geeft een lange en hoge pass. Inworp. Espinoza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arditi rent richting de bal. Arditi geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik 1948 Zabrze 68%, Znicz Pruszków 32%.
Górnik 1948 Zabrze - Znicz Pruszków 1:4