Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sasana LKS Niedobczyce
451k Tactiek Naprzód - 442
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
58.3 gemiddelde waardering 44.6
excellent Schieten adequate
good Passen adequate
very good Verdedigen good


2e minuut.
Roncolho passt de bal zonder na te denken. Durok is nu in balbezit. Durok geeft de bal voor. Prostohlavka heeft problemen om de bal te vangen. Prostohlavka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Žiga probeert naar een medespeler te passen. Chwiałkowski rent richting de bal. Prostohlavka verovert de bal door een tackle van achteren. Prostohlavka haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sallustio de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Chabal is nu in balbezit. Chabal met een sublieme pass. Žiga is nu in balbezit. Sallustio verovert de bal door een tackle van achteren. Sallustio draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

20e minuut.
Gajdziński verovert de bal door een tackle van achteren. Kolman verovert de bal door een tackle van achteren. Kolman passt de bal met de wreef. Cabeça Dura is nu in balbezit. Cabeça Dura draait met de bal, schiet en ... Əlibabayev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Roncolho passt de bal met de wreef. Fiorito is nu in balbezit. Kolman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kolman krijgt een gele kaart. Fiorito wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

32e minuut.
Kolman bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorito verovert de bal door een tackle van achteren. Fiorito speelt de bal door. Prostohlavka is nu in balbezit. Prostohlavka schiet op doel. Huckerby verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Durok is nu in balbezit. Durok passt de bal zonder na te denken. Sallustio rent richting de bal. Sallustio schiet op doel. Huckerby werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasana - LKS Niedobczyce 1:0

41e minuut.
do Carmo verovert de bal door een tackle van achteren. do Carmo geeft een lange en hoge pass. Ţugulea kopt de bal weg. Prostohlavka rent richting de bal. Prostohlavka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sasana 48%, LKS Niedobczyce 52%.
Sasana - LKS Niedobczyce 1:0

54e minuut.
Inworp. Mohár zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ţugulea is nu in balbezit. Ţugulea geeft een lange en hoge pass. Huckerby werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Ţugulea rent richting de bal. Chabal legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ţugulea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fiorito legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Huckerby probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasana - LKS Niedobczyce 2:0

75e minuut.
Buitenspel voor Sallustio. Goede buitenspelval van de verdediging. Galvis komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Giordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giordo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chabal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prostohlavka is nu in balbezit. Prostohlavka haalt uit met een fantastische trap. Huckerby verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Žiga geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Galvis stond buitenspel. Ţugulea neemt vlug de vrije trap. Prostohlavka bereikt de bal nog maar net als eerste. Prostohlavka haalt uit met een fantastische trap. Huckerby verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sasana 34%, LKS Niedobczyce 66%.
Sasana - LKS Niedobczyce 2:0