Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Niedobczyce Sasana
Kontuzja Tactiek 451k
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
45.6 gemiddelde waardering 57.5
redelijk Schieten uitstekend
goed Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


14e minuut.
Fiorito probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mohár bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohár passt de bal zonder na te denken. Prostohlavka is nu in balbezit. Prostohlavka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
do Carmo geeft een lange en hoge pass. Postolache is nu in balbezit. Postolache geeft de bal voor. Sallustio is nu in balbezit. Sallustio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Campbell onderschept slim de pass. Kolman is nu in balbezit. Kolman geeft een hoge lob. Sapela bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapela schiet op doel. Əlibabayev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Fiorito bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorito passt de bal zonder na te denken. Žiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Prostohlavka verovert de bal door een tackle van achteren. Prostohlavka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Niedobczyce 55%, Sasana 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LKS Niedobczyce - Sasana 0:0

46e minuut.
Bordalo komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell geeft een lange en hoge pass. Postolache probeert de bal met de borst te controleren. Fiorito rent richting de bal. Fiorito haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Galvis kopt de bal weg. Klungelig pakt Sapela de bal. Jubés tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jubés krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Bordalo geeft een lange en hoge pass. Kolman kopt de bal weg. Gajdziński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sapela is nu in balbezit. Sapela draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Prostohlavka controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Chwiałkowski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sapela bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Niedobczyce - Sasana 1:0

86e minuut.
Žiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorito onderschept slim de pass. Fiorito passt de bal met de wreef. Prostohlavka rent richting de bal. Prostohlavka haalt uit met een fantastische trap. Huckerby verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Prostohlavka bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorito rent richting de bal. Chwiałkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Prostohlavka verovert de bal door een tackle van achteren. Prostohlavka draait met de bal, schiet en ... Huckerby verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Niedobczyce 57%, Sasana 43%.
LKS Niedobczyce - Sasana 1:0