Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Biszkopt FC Testomat
Sweep Tactiek 5-2-3
57% Balbezit 43%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 41.4
solide Schieten solide
goed Passen matig
solide Verdedigen redelijk


4e minuut.
Łasocha probeert naar een medespeler te passen. Massolo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Urbano. Massolo raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Wężowiecki neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Łasocha is nu in balbezit. Gamito bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamito geeft een hoge lob. Łasocha geeft de bal voor. Massolo springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Seyidsoy probeert wanhopig de bal te grijpen. Caibi is nu in balbezit. Caibi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Biszkopt FC - Testomat 1:0

11e minuut.
Seyidsoy met een sublieme pass. Grube kopt de bal weg. Urbano speelt de bal door. Ravera rent richting de bal. Ravera haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nuckowski bokst de bal weg.

14e minuut.
Daar is Botes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Botes passt de bal zonder na te denken. Grube met een sublieme pass. Caibi heeft problemen om de bal te vangen. Caibi schiet op doel. Seyidsoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Wężowiecki passt de bal met de wreef. Botes is nu in balbezit. Botes passt de bal met de wreef. Massolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Massolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Biszkopt FC - Testomat 2:0

41e minuut.
Frenhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Borzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Frenhan begaat een overtreding. Frenhan krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Neuman bereikt de bal nog maar net als eerste. Łasocha onderschept slim de pass. Łasocha passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Botes de bal. Botes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biszkopt FC 33%, Testomat 67%.
Biszkopt FC - Testomat 2:0

49e minuut.
Grube probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gabilondo de bal. Gabilondo met een sublieme pass. Ravera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Fiala is nu in balbezit. Fiala speelt de bal door. Seremetis rent richting de bal. Sanchís onderschept slim de pass. Sanchís haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Gamito met een snelle inworp. Borzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Łasocha zijn tegenspeler op de grond. Łasocha krijgt een gele kaart. Borzi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gamito zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ravera kan de bal niet met de borst controleren. Ravera draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Łasocha is nu in balbezit. Łasocha passt de bal in één keer door. Urbano is nu in balbezit. Caibi verovert de bal door een tackle van achteren. Caibi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Łasocha probeert naar een medespeler te passen. Wężowiecki met een sublieme pass. Grube speelt de bal door. Massolo rent richting de bal. Massolo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Chiappella de bal onder controle te krijgen. Ravera rent richting de bal. Ravera geeft een hoge lob. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Grube kopt de bal weg. Caibi kan de bal niet met de borst controleren. Caibi geeft de bal voor. Botes bereikt de bal nog maar net als eerste. Botes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Wężowiecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fiala speelt de bal door. Ravera is nu in balbezit. Pinto is nu in balbezit. Pinto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biszkopt FC 57%, Testomat 43%.
Biszkopt FC - Testomat 2:0