Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Testomat Biszkopt FC
5-2-3 Tactiek Attack
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
8 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
43.9 gemiddelde waardering 53.3
good Schieten excellent
average Passen adequate
good Verdedigen solid


14e minuut.
Borzi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Urbano rent richting de bal. Wenzhao bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenzhao draait met de bal, schiet en ... Seyidsoy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Testomat - Biszkopt FC 0:1

16e minuut.
Candar bereikt de bal nog maar net als eerste. Łasocha onderschept slim de pass. Łasocha geeft een lange en hoge pass. Chunsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunsa haalt uit met een fantastische trap. Seyidsoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Petschovschi onderschept slim de pass. Pinto verovert de bal door een tackle van achteren. Pinto passt de bal zonder na te denken. Ravera rent richting de bal. Ravera schiet op doel. Loiudice kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Wenzhao verovert de bal door een tackle van achteren. Wenzhao geeft de bal voor. Ibrahimagić is nu in balbezit. Ibrahimagić schiet op doel. Seyidsoy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Testomat - Biszkopt FC 0:2

40e minuut.
Borzi rent richting de bal. Borzi geeft een lange en hoge pass. Frenhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto onderschept slim de pass. Pinto haalt uit met een fantastische trap. Loiudice kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Testomat - Biszkopt FC 1:2

41e minuut.
Seremetis geeft de bal voor. Urbano heeft problemen om de bal te vangen. Wenzhao speelt de bal door. Chunsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunsa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Łasocha kopt de bal weg. Wenzhao bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenzhao passt de bal met de wreef. Chunsa rent richting de bal. Chunsa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Seyidsoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Testomat 61%, Biszkopt FC 39%.
Testomat - Biszkopt FC 1:2

48e minuut.
Wężowiecki passt de bal in één keer door. Gamito verovert de bal door een tackle van achteren. Urbano kan de bal niet met de borst controleren. Ibrahimagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibrahimagić haalt uit met een fantastische trap. Seyidsoy bokst de bal weg. Botes geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Seremetis de bal onder controle te krijgen. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Kress bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto onderschept slim de pass. Pinto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Frenhan de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Wenzhao probeert de bal aan de voet te houden. Candar bereikt de bal nog maar net als eerste. Candar met een sublieme pass. Pinto rent richting de bal. Pinto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Ravera rent richting de bal. Petschovschi is nu in balbezit. Ravera verovert de bal door een tackle van achteren. Ravera schiet op doel. Loiudice probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Seremetis geeft een lange en hoge pass. Ibrahimagić is nu in balbezit. Ibrahimagić passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Chunsa de bal. Chunsa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Ibrahimagić is nu in balbezit. Wenzhao bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenzhao draait met de bal, schiet en ... Seyidsoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Stoffelen verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Testomat - Biszkopt FC 1:3

73e minuut.
Seremetis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravera rent richting de bal. Seremetis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ravera moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ravera kan niet meer verder spelen. Nogalski komt het veld opgelopen. Pinto neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. Loiudice verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Seremetis onderschept slim de pass. Seremetis geeft een hoge lob. Ibrahimagić is nu in balbezit. Ibrahimagić schiet op doel. Seyidsoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Wenzhao rent richting de bal. Wenzhao passt de bal in één keer door. Ibrahimagić rent richting de bal. Ibrahimagić draait met de bal, schiet en ... Seyidsoy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Testomat - Biszkopt FC 1:4

84e minuut.
Ibrahimagić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Massolo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Testomat 70%, Biszkopt FC 30%.
Testomat - Biszkopt FC 1:4