Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gopla ROW Legia Rybnik
442 Tactiek SQUADRON
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
47.2 gemiddelde waardering 47.9
uitstekend Schieten solide
goed Passen goed
redelijk Verdedigen redelijk


3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rauch trapt de bal weg. Solanka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Şahinbay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şahinbay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Maniyev rent richting de bal. Skorupski maakt een afschuwelijke overtreding. Maniyev raakt geblesseerd tijdens het duel. Lesz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Şahinbay kopt de bal weg. Solanka geeft een hoge lob. Şahinbay springt en kopt de bal. Popielski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gopla - ROW Legia Rybnik 0:1

9e minuut.
Bowsza passt de bal in één keer door. Dademasch is nu in balbezit. Dademasch probeert naar een medespeler te passen. Scordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scordo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Süllü bereikt de bal nog maar net als eerste. Süllü geeft een lange en hoge pass. Wróbel kopt de bal weg. Dademasch is nu in balbezit. Dademasch schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Scordo rent richting de bal. Scordo haalt uit met een fantastische trap. Gallice werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gopla - ROW Legia Rybnik 1:1

14e minuut.
Vukelić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nawałka met de inworp. Solanka geeft een hoge lob. Şahinbay maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Dademasch speelt de bal door. Bowsza rent richting de bal. Bowsza geeft een hoge lob. Şahinbay bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahinbay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gopla - ROW Legia Rybnik 1:2

26e minuut.
Daar is Süllü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Süllü geeft een hoge lob. Daar is Vukelić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şahinbay bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahinbay haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Doeltrap. Popielski met een harde bal richting middenveld. Lesz kopt de bal weg. Klungelig pakt Rosso de bal. Rosso schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Rosso passt de bal zonder na te denken. Şahinbay is nu in balbezit. Vukelić is nu in balbezit. Şahinbay onderschept slim de pass. Şahinbay schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Bolec passt de bal zonder na te denken. Scordo rent richting de bal. Scordo passt de bal in één keer door. Dademasch is nu in balbezit. Dademasch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Degregori probeert naar een medespeler te passen. Bolec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolec probeert naar een medespeler te passen. Dademasch is nu in balbezit. Dademasch haalt uit met een fantastische trap. Gallice kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Rauch de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Wróbel geeft een hoge lob. Süllü kopt de bal weg. Stamatoiu geeft een lange en hoge pass. Şahinbay bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahinbay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Dademasch is nu in balbezit. Dademasch passt de bal met de wreef. Bowsza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Scordo is nu in balbezit. Scordo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gopla 51%, ROW Legia Rybnik 49%.
Gopla - ROW Legia Rybnik 1:2

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Pětka de bal onder controle te krijgen. Degregori kopt de bal weg. Daar is Scordo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dademasch rent richting de bal. Dademasch draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Inworp. Wróbel met de inworp. Pětka geeft de bal voor. Scordo maakt een snoekduik en kopt de bal. Gallice maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gopla - ROW Legia Rybnik 2:2

56e minuut.
Wróbel geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stamatoiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rosso heeft problemen om de bal te vangen. Rosso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Lesz bereikt de bal nog maar net als eerste. Scordo verovert de bal door een tackle van achteren. Scordo speelt de bal door. Dademasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dademasch draait met de bal, schiet en ... Gallice verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Vukelić is nu in balbezit. Vukelić geeft een hoge lob. Scordo is nu in balbezit. Scordo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Klungelig pakt Skorupski de bal. Scordo rent richting de bal. Met opzet legt Maniyev zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Maniyev naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gopla 46%, ROW Legia Rybnik 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gopla - ROW Legia Rybnik 2:2