Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Biszkopt FC Znicz Pruszków
Sweep Tactiek Uszew
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 29
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 48.4
solid Schieten solid
good Passen good
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Grube rent richting de bal. Grube passt de bal in één keer door. Caibi rent richting de bal. Massolo rent richting de bal. Massolo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Arditi speelt de bal door. Randa bereikt de bal nog maar net als eerste. Randa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lokmacı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lokmacı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Biszkopt FC - Znicz Pruszków 0:1

9e minuut.
Randa rent richting de bal. Randa passt de bal met de wreef. Lokmacı is nu in balbezit. Lokmacı draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Chiappella de bal. Lokmacı rent richting de bal. Lokmacı draait met de bal, schiet en ... Nuckowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Randa passt de bal in één keer door. Rosznowiecki rent richting de bal. Rosznowiecki passt de bal zonder na te denken. Lokmacı is nu in balbezit. Lokmacı schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Arditi de bal onder controle te krijgen. Ngọc Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Cường probeert naar een medespeler te passen. Lokmacı is nu in balbezit. Lokmacı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Concheta met een sublieme pass. Randa bereikt de bal nog maar net als eerste. Randa passt de bal in één keer door. Lokmacı is nu in balbezit. Lokmacı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Rosznowiecki met een sublieme pass. Ngọc Cường speelt de bal door. Lokmacı rent richting de bal. Lokmacı schiet op doel. Nuckowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Arditi probeert naar een medespeler te passen. Espinoza heeft problemen om de bal te vangen. Espinoza passt de bal zonder na te denken. Randa is nu in balbezit. Randa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Ngọc Cường probeert naar een medespeler te passen. Lokmacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokmacı met een sublieme pass. Randa rent richting de bal. Randa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Massolo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Caibi de bal. Gabelli is nu in balbezit. Caibi verovert de bal door een tackle van achteren. Caibi draait met de bal, schiet en ... Richards probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Botes geeft de bal voor. Concheta is nu in balbezit. Concheta geeft een lange en hoge pass. Lokmacı rent richting de bal. Lokmacı draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Gabelli is nu in balbezit. Gabelli geeft de bal voor. Lokmacı is nu in balbezit. Rosznowiecki is nu in balbezit. Rosznowiecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Rosznowiecki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grube. Rosznowiecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Arditi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lokmacı is nu in balbezit. Lokmacı haalt uit met een fantastische trap. Nuckowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biszkopt FC 54%, Znicz Pruszków 46%.
Biszkopt FC - Znicz Pruszków 0:1

48e minuut.
Randa rent richting de bal. Kress legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Randa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Rosznowiecki neemt zijn aanloop. Nuckowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Biszkopt FC - Znicz Pruszków 0:2

49e minuut.
Sacristán geeft de bal voor. Rosznowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosznowiecki passt de bal zonder na te denken. Lokmacı rent richting de bal. Lokmacı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Rosznowiecki rent richting de bal. Wężowiecki onderschept slim de pass. Wężowiecki geeft de bal voor. Concheta heeft problemen om de bal te vangen. Vomáčka geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Gabelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Richards bokst de bal weg. Caibi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Biszkopt FC - Znicz Pruszków 1:2

59e minuut.
Vomáčka verovert de bal door een tackle van achteren. Vomáčka geeft een hoge lob. Botes is nu in balbezit. Botes geeft een lange en hoge pass. Caibi maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Massolo schiet op doel. Richards met een sublieme pass. Rosznowiecki met een sublieme pass. Lokmacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokmacı schiet op doel. Nuckowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Wężowiecki rent richting de bal. Rosznowiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Rosznowiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosznowiecki draait met de bal, schiet en ... Kress probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nuckowski met een harde bal richting middenveld. Botes speelt de bal door. Caibi rent richting de bal. Caibi haalt uit met een fantastische trap. Richards verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Caibi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grube bereikt de bal nog maar net als eerste. Grube passt de bal zonder na te denken. Massolo is nu in balbezit. Massolo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Biszkopt FC - Znicz Pruszków 2:2

74e minuut.
Randa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosznowiecki rent richting de bal. Randa rent richting de bal. Rosznowiecki is nu in balbezit. Rosznowiecki draait met de bal, schiet en ... Paal! Nuckowski bokst de bal weg.

80e minuut.
Rosznowiecki kopt de bal weg. Lokmacı is nu in balbezit. Randa probeert de bal aan de voet te houden. Lokmacı rent richting de bal. Lokmacı schiet op doel. Nuckowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Frenhan rent richting de bal. Ngọc Cường onderschept slim de pass. Ngọc Cường speelt de bal door. Rosznowiecki rent richting de bal. Rosznowiecki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Rosznowiecki passt de bal in één keer door. Randa heeft problemen om de bal te vangen. Rosznowiecki rent richting de bal. Rosznowiecki schiet op doel. Nuckowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Biszkopt FC - Znicz Pruszków 2:3

87e minuut.
Arditi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Concheta de bal. Concheta probeert naar een medespeler te passen. Randa bereikt de bal nog maar net als eerste. Randa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Nuckowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biszkopt FC 46%, Znicz Pruszków 54%.
Biszkopt FC - Znicz Pruszków 2:3