Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Znicz Pruszków Biszkopt FC
Uszew Tactiek Attack
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
22 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.3 gemiddelde waardering 52
very good Schieten very good
solid Passen good
very good Verdedigen very good


7e minuut.
Wenzhao met een sublieme pass. Gabelli is nu in balbezit. Chunsa verovert de bal door een tackle van achteren. Chunsa draait met de bal, schiet en ... Richards probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Znicz Pruszków - Biszkopt FC 0:1

13e minuut.
Botes is nu in balbezit. Botes passt de bal zonder na te denken. Bregović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bregović met een sublieme pass. Botes geeft een hoge lob. Richards probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Espinoza speelt de bal door. Randa rent richting de bal. Klungelig pakt Randa de bal. Randa haalt uit met een fantastische trap. Loiudice werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Znicz Pruszków - Biszkopt FC 1:1

22e minuut.
Botes bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza verovert de bal door een tackle van achteren. Espinoza passt de bal in één keer door. Randa rent richting de bal. Randa haalt uit met een fantastische trap. Loiudice bokst de bal weg. Seremetis heeft problemen om de bal te vangen. Randa bereikt de bal nog maar net als eerste. Randa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Seremetis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petschovschi rent richting de bal. Randa onderschept slim de pass. Randa haalt uit met een fantastische trap. Seremetis probeert de bal aan de voet te houden. Loiudice bokst de bal weg.

30e minuut.
Arditi kan de bal niet met de borst controleren. Wenzhao speelt de bal door. Massolo rent richting de bal. Massolo met een sublieme pass. Richards werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Espinoza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Lokmacı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bregović. Bregović krijgt een gele kaart. Lokmacı is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arditi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rosznowiecki is nu in balbezit. Rosznowiecki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Lokmacı onderschept slim de pass. Rosznowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokmacı rent richting de bal. Lokmacı schiet op doel. Loiudice werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Daar is Wężowiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wężowiecki met een sublieme pass. Wenzhao speelt de bal door. Chunsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunsa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Znicz Pruszków 54%, Biszkopt FC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Znicz Pruszków - Biszkopt FC 1:1

47e minuut.
Arditi passt de bal in één keer door. Ngọc Cường rent richting de bal. Ngọc Cường speelt de bal door. Rosznowiecki rent richting de bal. Rosznowiecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Znicz Pruszków - Biszkopt FC 2:1

54e minuut.
Daar is Rabí, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Botes geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ngọc Cường de bal. Kress verovert de bal door een tackle van achteren. Kress geeft de bal voor. Richards bokst de bal weg. Massolo is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Seremetis probeert naar een medespeler te passen. Wężowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wężowiecki probeert naar een medespeler te passen. Chunsa heeft problemen om de bal te vangen. Chunsa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Ngọc Cường zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Lokmacı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lokmacı met een sublieme pass. Randa is nu in balbezit. Randa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Rosznowiecki passt de bal met de wreef. Lokmacı is nu in balbezit. Randa rent richting de bal. Randa draait met de bal, schiet en ... Loiudice werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Znicz Pruszków - Biszkopt FC 3:1

65e minuut.
Lokmacı heeft problemen om de bal te vangen. Lokmacı met een sublieme pass. Rosznowiecki is nu in balbezit. Rosznowiecki geeft een hoge lob. Randa springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Znicz Pruszków - Biszkopt FC 4:1

70e minuut.
Wenzhao speelt de bal door. Chunsa is nu in balbezit. Chunsa speelt de bal door. Massolo rent richting de bal. Massolo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Klungelig pakt Concheta de bal. Concheta geeft een lange en hoge pass. Bregović geeft de bal voor. Chunsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunsa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Doeltrap. Richards met een harde bal richting middenveld. Ngọc Cường kopt de bal weg. Rosznowiecki probeert de bal met de borst te controleren. Rosznowiecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Na een snelle pass probeert Concheta de bal onder controle te krijgen. Rosznowiecki is nu in balbezit. Rosznowiecki passt de bal met de wreef. Lokmacı is nu in balbezit. Lokmacı haalt uit met een fantastische trap. Loiudice bokst de bal weg. Seremetis heeft problemen om de bal te vangen. Randa rent richting de bal. Randa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Znicz Pruszków - Biszkopt FC 5:1

80e minuut.
Wenzhao rent richting de bal. Wenzhao passt de bal zonder na te denken. Chunsa rent richting de bal. Chunsa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Znicz Pruszków - Biszkopt FC 5:2

82e minuut.
Ngọc Cường met een sublieme pass. Rosznowiecki heeft problemen om de bal te vangen. Rosznowiecki passt de bal zonder na te denken. Daar is Randa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Randa haalt uit met een fantastische trap. Loiudice verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Daar is Rosznowiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiappella is nu in balbezit. Rosznowiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Rosznowiecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Znicz Pruszków - Biszkopt FC 6:2

87e minuut.
Arditi speelt de bal door. Randa is nu in balbezit. Seremetis onderschept slim de pass. Lokmacı rent richting de bal. Lokmacı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Espinoza geeft een lange en hoge pass. Bregović probeert de bal aan de voet te houden. Rosznowiecki rent richting de bal. Rosznowiecki haalt uit met een fantastische trap. Loiudice probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Znicz Pruszków - Biszkopt FC 7:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Znicz Pruszków 49%, Biszkopt FC 51%.
Znicz Pruszków - Biszkopt FC 7:2