Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Górnik 1948 Zabrze Testomat
MIX Tactiek 5-2-3
45% Balbezit 55%
70% Spel op eigen helft 30%
5 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
39.9 gemiddelde waardering 40.6
goed Schieten goed
matig Passen redelijk
redelijk Verdedigen redelijk


21e minuut.
Daar is Buchla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gabilondo rent richting de bal. Gabilondo met een sublieme pass. Ravera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravera geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Gamito geeft de bal voor. Atencio probeert de bal met de borst te controleren. Bugryn rent richting de bal. Borzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Borzi schiet op doel. Waczków verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Borzi kopt de bal weg. Pinto rent richting de bal. Starzec is nu in balbezit. Pinto verovert de bal door een tackle van achteren. Pinto draait met de bal, schiet en ... Waczków verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Sanchís met een sublieme pass. Klungelig pakt Borzi de bal. Jacobo rent richting de bal. Borzi onderschept slim de pass. Borzi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Daar is Jacobo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanchís is nu in balbezit. Sanchís geeft een lange en hoge pass. Daar is Ravera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ravera schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Gamito kopt de bal weg. Borzi is nu in balbezit. Borzi passt de bal zonder na te denken. Sanchís is nu in balbezit. Sanchís haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Ravera bereikt de bal nog maar net als eerste. Demiańczuk begaat een overtreding. Ravera raakt geblesseerd tijdens het duel. Candar met een snel genomen vrije trap. Pinto rent richting de bal. Pinto draait met de bal, schiet en ... Waczków probeert wanhopig de bal te grijpen. Bugryn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Starzec geeft een hoge lob. Inworp. Candar met de inworp. Ravera geeft een lange en hoge pass. Pinto krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik 1948 Zabrze 72%, Testomat 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Górnik 1948 Zabrze - Testomat 0:0

50e minuut.
Bugryn geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sanchís zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Candar is nu in balbezit. Candar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gamito met de inworp. Daar is Sanchís, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanchís geeft de bal voor. Ravera maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Candar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ravera bereikt de bal nog maar net als eerste. Subota bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravera verovert de bal door een tackle van achteren. Ravera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Ogiński is nu in balbezit. Gabilondo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ogiński. Ogiński krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Neuman de bal onder controle te krijgen. Jacobo rent richting de bal. Jacobo passt de bal met de wreef. Buchla is nu in balbezit. Buchla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Klungelig pakt Kuler de bal. Kuler geeft een lange en hoge pass. Kırıntılı kopt de bal weg. Klungelig pakt Buchla de bal. Buchla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Neuman onderschept slim de pass. Urbano bereikt de bal nog maar net als eerste. Kırıntılı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kırıntılı krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik 1948 Zabrze 67%, Testomat 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Górnik 1948 Zabrze - Testomat 0:0