Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Znicz Pruszków Gopla
Uszew Tactiek 442
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
20 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 48.6
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Inworp. Ngọc Cường met een snelle inworp. Arditi is nu in balbezit. Arditi geeft een hoge lob. Randa maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Skorupski passt de bal in één keer door. Budzyński heeft problemen om de bal te vangen. Budzyński passt de bal met de wreef. Dademasch heeft problemen om de bal te vangen. Dademasch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Znicz Pruszków - Gopla 0:1

13e minuut.
Randa is nu in balbezit. Randa schiet op doel. Vukelić probeert de bal aan de voet te houden. Rosznowiecki is nu in balbezit. Rosznowiecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Znicz Pruszków - Gopla 1:1

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ngọc Cường met de inworp. Arditi is nu in balbezit. Arditi geeft de bal voor. Randa maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Ngọc Cường passt de bal in één keer door. Rosznowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosznowiecki met een sublieme pass. Randa bereikt de bal nog maar net als eerste. Randa haalt uit met een fantastische trap. Popielski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Espinoza met de inworp. Arditi is nu in balbezit. Arditi geeft een lange en hoge pass. Rosznowiecki springt en kopt de bal. Popielski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Rosznowiecki is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Popielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukelić rent richting de bal. Randa verovert de bal door een tackle van achteren. Randa haalt uit met een fantastische trap. Popielski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Znicz Pruszków - Gopla 2:1

32e minuut.
Randa is nu in balbezit. Randa geeft de bal voor. Vukelić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosznowiecki onderschept slim de pass. Rosznowiecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Znicz Pruszków - Gopla 3:1

35e minuut.
Lokmacı speelt de bal door. Randa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosznowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Randa bereikt de bal nog maar net als eerste. Randa haalt uit met een fantastische trap. Popielski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Von Rufen met de inworp. Bolec probeert naar een medespeler te passen. Budzyński speelt de bal door. Dademasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dademasch draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Rosznowiecki kopt de bal weg. Monczka heeft problemen om de bal te vangen. Randa bereikt de bal nog maar net als eerste. Randa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Znicz Pruszków - Gopla 4:1

40e minuut.
Bolec rent richting de bal. Bolec geeft een hoge lob. Daar is Dademasch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dademasch haalt uit met een fantastische trap. Richards maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Znicz Pruszków - Gopla 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Znicz Pruszków 47%, Gopla 53%.
Znicz Pruszków - Gopla 4:2

46e minuut.
Scordo met een sublieme pass. Dademasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza is nu in balbezit. Dademasch verovert de bal door een tackle van achteren. Dademasch haalt uit met een fantastische trap. Richards verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Budzyński controleert de bal met de borst. Lokmacı is nu in balbezit. Budzyński begaat een overtreding. Budzyński krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Vukelić onderschept slim de pass. Lokmacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Randa rent richting de bal. Randa schiet op doel. Popielski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Znicz Pruszków - Gopla 5:2

70e minuut.
Ngọc Cường probeert naar een medespeler te passen. Monczka rent richting de bal. Randa onderschept slim de pass. Randa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Znicz Pruszków - Gopla 6:2

72e minuut.
Ngọc Cường rent richting de bal. Ngọc Cường passt de bal met de wreef. Randa probeert naar een medespeler te passen. Rosznowiecki is nu in balbezit. Rosznowiecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Znicz Pruszków - Gopla 7:2

77e minuut.
Sacristán onderschept slim de pass. Budzyński verovert de bal door een tackle van achteren. Budzyński passt de bal zonder na te denken. Dademasch rent richting de bal. Dademasch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Concheta met een sublieme pass. Bolec bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Cường geeft de bal voor. Rosznowiecki rent richting de bal. Rosznowiecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Lokmacı raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szczerbal komt het veld opgelopen. Szczerbal zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vukelić kopt de bal weg. Espinoza rent richting de bal. Espinoza geeft een hoge lob. Rosznowiecki krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Szczerbal kopt de bal weg. Wróbel probeert de bal met de borst te controleren. Espinoza probeert naar een medespeler te passen. Randa is nu in balbezit. Randa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Vukelić geeft de bal voor. Bolec probeert de bal aan de voet te houden. Ngọc Cường probeert naar een medespeler te passen. Rosznowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosznowiecki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Znicz Pruszków 46%, Gopla 54%.
Znicz Pruszków - Gopla 7:2