Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gopla Znicz Pruszków
442 Tactiek Uszew
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
11 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 51
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Von Rufen rent richting de bal. Rosznowiecki onderschept slim de pass. Rosznowiecki passt de bal met de wreef. Lokmacı rent richting de bal. Lokmacı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gopla - Znicz Pruszków 0:1

3e minuut.
Arditi rent richting de bal. Scordo begaat een overtreding. Arditi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Arditi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Randa maakt een snoekduik en kopt de bal. Laurent kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gopla - Znicz Pruszków 0:2

4e minuut.
Dademasch passt de bal met de wreef. Pětka geeft een lange en hoge pass. Sacristán probeert de bal met de borst te controleren. Scordo rent richting de bal. Scordo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Pětka geeft de bal voor. Gabelli kopt de bal weg. Lokmacı probeert naar een medespeler te passen. Degregori is nu in balbezit. Degregori passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Scordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scordo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gopla - Znicz Pruszków 1:2

9e minuut.
Monczka passt de bal in één keer door. Ngọc Cường rent richting de bal. Ngọc Cường met een sublieme pass. Rosznowiecki is nu in balbezit. Rosznowiecki draait met de bal, schiet en ... Laurent verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Arditi geeft een hoge lob. Laurent probeert naar een medespeler te passen. Lokmacı kopt de bal weg. Randa bereikt de bal nog maar net als eerste. Randa haalt uit met een fantastische trap. Laurent bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Espinoza geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vukelić kan de bal niet met de borst controleren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Espinoza neemt de hoekschop. Laurent probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rosznowiecki probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Gopla - Znicz Pruszków 1:3

17e minuut.
Vukelić onderschept slim de pass. Vukelić geeft een hoge lob. Dademasch rent richting de bal. Scordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scordo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Ngọc Cường verovert de bal door een tackle van achteren. Ngọc Cường passt de bal met de wreef. Randa is nu in balbezit. Randa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gopla - Znicz Pruszków 1:4

25e minuut.
Concheta geeft een lange en hoge pass. Randa kopt de bal weg. Rosznowiecki is nu in balbezit. Rosznowiecki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gopla - Znicz Pruszków 1:5

27e minuut.
Vukelić kopt de bal weg. Bolec rent richting de bal. Bolec passt de bal zonder na te denken. Scordo rent richting de bal. Scordo haalt uit met een fantastische trap. Richards bokst de bal weg.

35e minuut.
Pětka rent richting de bal. Pětka geeft een hoge lob. Klungelig pakt Scordo de bal. Scordo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gopla - Znicz Pruszków 2:5

38e minuut.
Klungelig pakt Lokmacı de bal. Rosznowiecki speelt de bal door. Randa rent richting de bal. Randa haalt uit met een fantastische trap. Laurent werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gopla - Znicz Pruszków 2:6

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kropka komt het veld opgelopen. Borkowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gopla 68%, Znicz Pruszków 32%.
Gopla - Znicz Pruszków 2:6

47e minuut.
Lokmacı rent richting de bal. Lokmacı passt de bal met de wreef. Vukelić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosznowiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Rosznowiecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Arditi kopt de bal weg. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza passt de bal met de wreef. Randa is nu in balbezit. Randa geeft de bal voor. Laurent verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Vukelić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosznowiecki rent richting de bal. Rosznowiecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gopla - Znicz Pruszków 2:7

69e minuut.
Espinoza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arditi is nu in balbezit. Arditi geeft een hoge lob. Rosznowiecki maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gopla - Znicz Pruszków 2:8

81e minuut.
Vukelić heeft problemen om de bal te vangen. Rosznowiecki is nu in balbezit. Vukelić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vukelić krijgt een gele kaart. Rosznowiecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lokmacı legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Laurent verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gopla - Znicz Pruszków 2:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gopla 56%, Znicz Pruszków 44%.
Gopla - Znicz Pruszków 2:9