Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sasana Biszkopt FC
451k Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
22 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.3 gemiddelde waardering 49.6
formidabel Schieten solide
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


8e minuut.
Łasocha passt de bal zonder na te denken. Massolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Massolo passt de bal in één keer door. Caibi rent richting de bal. Caibi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Frenhan passt de bal in één keer door. Caibi rent richting de bal. do Carmo maakt een afschuwelijke overtreding. do Carmo krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Fiorito is nu in balbezit. Fiorito passt de bal met de wreef. Sallustio rent richting de bal. Sallustio haalt uit met een fantastische trap. Nuckowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasana - Biszkopt FC 1:0

27e minuut.
Fiorito passt de bal zonder na te denken. Sallustio rent richting de bal. Sallustio passt de bal in één keer door. Prostohlavka is nu in balbezit. Prostohlavka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
do Carmo met een sublieme pass. Roncolho rent richting de bal. Roncolho passt de bal met de wreef. Sallustio rent richting de bal. Sallustio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Caibi is nu in balbezit. Campbell verovert de bal door een tackle van achteren. Campbell geeft de bal voor. Sallustio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallustio draait met de bal, schiet en ... Nuckowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Łasocha met een snelle inworp. Caibi rent richting de bal. Caibi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Mohár is nu in balbezit. Mohár passt de bal in één keer door. Seremetis is nu in balbezit. Sallustio verovert de bal door een tackle van achteren. Sallustio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sasana 48%, Biszkopt FC 52%.
Sasana - Biszkopt FC 1:0

54e minuut.
Prostohlavka bereikt de bal nog maar net als eerste. Prostohlavka passt de bal zonder na te denken. Sallustio rent richting de bal. Sallustio haalt uit met een fantastische trap. Kress probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Sallustio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallustio draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Caibi de bal. do Carmo is nu in balbezit. do Carmo geeft een lange en hoge pass. Nuckowski bokst de bal weg. Prostohlavka bereikt de bal nog maar net als eerste. Prostohlavka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasana - Biszkopt FC 2:0

60e minuut.
Botes komt het veld opgelopen. Grube komt het veld opgelopen. Durok komt het veld opgelopen. Massolo speelt de bal door. Caibi rent richting de bal. Prostohlavka is nu in balbezit. Prostohlavka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Roncolho bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncolho geeft een hoge lob. Kress probeert de bal met de borst te controleren. Sallustio is nu in balbezit. Sallustio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kress probeert de bal aan de voet te houden. Sallustio rent richting de bal. Sallustio draait met de bal, schiet en ... Nuckowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Prostohlavka is nu in balbezit. Prostohlavka haalt uit met een fantastische trap. Nuckowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasana - Biszkopt FC 3:0

63e minuut.
Sallustio rent richting de bal. Sallustio passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Prostohlavka de bal. Fiorito rent richting de bal. Fiorito schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Botes de bal onder controle te krijgen. Fiorito speelt de bal door. Prostohlavka rent richting de bal. Prostohlavka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sasana - Biszkopt FC 4:0

83e minuut.
Fiorito met een sublieme pass. Prostohlavka rent richting de bal. Prostohlavka passt de bal in één keer door. Sallustio is nu in balbezit. Sallustio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
do Carmo passt de bal zonder na te denken. Prostohlavka rent richting de bal. Fiorito is nu in balbezit. Durok is nu in balbezit. Durok haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Roncolho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fiorito geeft een hoge lob. Daar is Frenhan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prostohlavka bereikt de bal nog maar net als eerste. Prostohlavka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sasana 29%, Biszkopt FC 71%.
Sasana - Biszkopt FC 4:0