Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Niedobczyce Testomat
Naprzód - 442 Tactiek 5-2-3
57% Balbezit 43%
27% Spel op eigen helft 73%
21 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 41.8
solid Schieten good
good Passen average
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Pinto verovert de bal door een tackle van achteren. Chwiałkowski onderschept slim de pass. Chwiałkowski passt de bal met de wreef. Cabeça Dura bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeça Dura haalt uit met een fantastische trap. Seyidsoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Niedobczyce - Testomat 1:0

4e minuut.
Bordalo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kolman rent richting de bal. Kolman passt de bal zonder na te denken. Sapela is nu in balbezit. Sapela schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Kolman onderschept slim de pass. Kolman speelt de bal door. Sapela is nu in balbezit. Sapela draait met de bal, schiet en ... Seyidsoy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Niedobczyce - Testomat 2:0

14e minuut.
Bordalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordalo speelt de bal door. Kolman geeft een hoge lob. Daar is Cabeça Dura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabeça Dura schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Chwiałkowski met een sublieme pass. Kolman is nu in balbezit. Kolman geeft een hoge lob. Sapela bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapela schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Kolman rent richting de bal. Kolman met een sublieme pass. Barrientos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrientos geeft een lange en hoge pass. Sapela springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Bordalo kopt de bal weg. Sapela bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoffelen onderschept slim de pass. Kolman rent richting de bal. Kolman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Chwiałkowski met een sublieme pass. Daar is Kolman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolman probeert naar een medespeler te passen. Sapela bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapela haalt uit met een fantastische trap. Seyidsoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Chabal rent richting de bal. Chwiałkowski is nu in balbezit. Chwiałkowski passt de bal met de wreef. Sapela is nu in balbezit. Sapela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Niedobczyce - Testomat 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Niedobczyce 25%, Testomat 75%.
LKS Niedobczyce - Testomat 3:0

47e minuut.
Neuman passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Barrientos de bal. Gamito bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeça Dura onderschept slim de pass. Cabeça Dura schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Sanchís probeert de bal aan de voet te houden. Borzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Borzi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chabal de bal. Ravera verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Gamito probeert naar een medespeler te passen. Sanchís bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanchís passt de bal zonder na te denken. Pinto rent richting de bal. Pinto draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Niedobczyce - Testomat 3:1

51e minuut.
Chwiałkowski met een sublieme pass. Kolman probeert naar een medespeler te passen. Stoffelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapela onderschept slim de pass. Sapela draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Gabilondo geeft een hoge lob. Bordalo speelt de bal door. Cabeça Dura is nu in balbezit. Cabeça Dura schiet op doel. Seyidsoy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Niedobczyce - Testomat 4:1

62e minuut.
Inworp. Galvis komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Galvis kopt de bal weg. Sapela is nu in balbezit. Stoffelen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sapela is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cabeça Dura kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Seyidsoy bokst de bal weg.

71e minuut.
Cabeça Dura met een sublieme pass. Sapela rent richting de bal. Cabeça Dura heeft problemen om de bal te vangen. Sapela is nu in balbezit. Sapela haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Henderson komt het veld opgelopen. Barrientos neemt de hoekschop. Seyidsoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Postolache geeft een lange en hoge pass. Galvis bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvis passt de bal met de wreef. Daar is Sapela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Henderson probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Inworp. Gajaš komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Seyidsoy met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Gajaš de bal. Gajaš probeert naar een medespeler te passen. Cabeça Dura bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeça Dura draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Niedobczyce 30%, Testomat 70%.
LKS Niedobczyce - Testomat 4:1