Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Górnik 1948 Zabrze ROW Legia Rybnik
MIX Tactiek SQUADRON
40% Balbezit 60%
70% Spel op eigen helft 30%
7 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.4 gemiddelde waardering 49.3
adequate Schieten solid
average Passen solid
good Verdedigen adequate


14e minuut.
Ydens met de inworp. Rosso is nu in balbezit. Rosso passt de bal zonder na te denken. Stamatoiu rent richting de bal. Stamatoiu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Buchla probeert naar een medespeler te passen. Stamatoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatoiu probeert naar een medespeler te passen. Rosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosso haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Maniyev rent richting de bal. Buchla met een sublieme pass. Stamatoiu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rosso de bal. Rosso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Ydens met de inworp. Rosso rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buchla. Buchla krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Solanka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rosso de bal. Cataniuc begaat een overtreding. Cataniuc krijgt een gele kaart. Rosso moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Rosso kan niet meer verder spelen. Szalkowski komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Szalkowski rent richting de bal. Polakowski is nu in balbezit. Szalkowski begaat een overtreding. Szalkowski krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Stamatoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Stamatoiu de bal. Stamatoiu probeert naar een medespeler te passen. Szalkowski is nu in balbezit. Szalkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik 1948 Zabrze 65%, ROW Legia Rybnik 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Górnik 1948 Zabrze - ROW Legia Rybnik 0:0

46e minuut.
Solanka onderschept slim de pass. Solanka passt de bal in één keer door. Daar is Maniyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maniyev geeft een lange en hoge pass. Şahinbay maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Kuler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuler passt de bal met de wreef. Jacobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobo haalt uit met een fantastische trap. Gallice maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik 1948 Zabrze - ROW Legia Rybnik 1:0

56e minuut.
Solanka speelt de bal door. Szalkowski is nu in balbezit. Szalkowski met een sublieme pass. Maniyev is nu in balbezit. Maniyev geeft de bal voor. Waczków verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Atencio de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Górnik 1948 Zabrze - ROW Legia Rybnik 1:1

58e minuut.
Süllü speelt de bal door. Lesz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesz geeft de bal voor. Şahinbay is nu in balbezit. Şahinbay schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Lesz geeft een lange en hoge pass. Daar is Starzec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şahinbay is nu in balbezit. Şahinbay draait met de bal, schiet en ... Waczków werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik 1948 Zabrze - ROW Legia Rybnik 1:2

85e minuut.
Nawałka is nu in balbezit. Nawałka geeft een hoge lob. Szalkowski rent richting de bal. Şahinbay bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahinbay draait met de bal, schiet en ... Waczków probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nawałka met een snelle inworp. Solanka met een sublieme pass. Szalkowski is nu in balbezit. Szalkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik 1948 Zabrze 75%, ROW Legia Rybnik 25%.
Górnik 1948 Zabrze - ROW Legia Rybnik 1:2