Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ROW Legia Rybnik Górnik 1948 Zabrze
SQUADRON Tactiek MIX
58% Balbezit 42%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.7 gemiddelde waardering 44.7
solide Schieten solide
solide Passen matig
redelijk Verdedigen solide


5e minuut.
Buchla schiet op doel. Bowsza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kırıntılı is nu in balbezit. Kırıntılı draait met de bal, schiet en ... Gallice probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ROW Legia Rybnik - Górnik 1948 Zabrze 0:1

26e minuut.
Solanka met een sublieme pass. Maniyev kan de bal niet met de borst controleren. Maniyev probeert naar een medespeler te passen. Şahinbay rent richting de bal. Şahinbay haalt uit met een fantastische trap. Demiańczuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Rauch geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ydens met een snelle inworp. Buchla is nu in balbezit. Buchla schiet op doel. Gallice bokst de bal weg.

31e minuut.
Zucchetti probeert naar een medespeler te passen. Stamatoiu is nu in balbezit. Met opzet legt Olaza zijn tegenspeler op de grond. Olaza krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Stamatoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatoiu geeft een lange en hoge pass. Zucchetti is nu in balbezit. Zucchetti haalt uit met een fantastische trap. Bugryn probeert de bal aan de voet te houden. Demiańczuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Buchla rent richting de bal. Buchla passt de bal zonder na te denken. Kırıntılı is nu in balbezit. Kırıntılı schiet op doel. Gallice werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ROW Legia Rybnik - Górnik 1948 Zabrze 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROW Legia Rybnik 34%, Górnik 1948 Zabrze 66%.
ROW Legia Rybnik - Górnik 1948 Zabrze 0:2

48e minuut.
Lesz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Şahinbay rent richting de bal. Kuler begaat een overtreding. Kuler krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Stamatoiu geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Cataniuc de bal onder controle te krijgen. Maniyev probeert naar een medespeler te passen. Şahinbay bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahinbay schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Olaza onderschept slim de pass. Polakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zucchetti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zucchetti krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Rauch kopt de bal weg. Maniyev is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cataniuc. Cataniuc krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Buchla met een sublieme pass. Ydens is nu in balbezit. Stamatoiu begaat een overtreding. Stamatoiu krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Süllü passt de bal zonder na te denken. Ydens met een sublieme pass. Buchla bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchla draait met de bal, schiet en ... Gallice werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Rauch geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ydens met een snelle inworp. Buchla rent richting de bal. Buchla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Cataniuc verovert de bal door een tackle van achteren. Cataniuc probeert naar een medespeler te passen. Buchla is nu in balbezit. Buchla heeft problemen om de bal te vangen. Buchla haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ROW Legia Rybnik - Górnik 1948 Zabrze 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROW Legia Rybnik 51%, Górnik 1948 Zabrze 49%.
ROW Legia Rybnik - Górnik 1948 Zabrze 0:3