Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gopla Górnik 1948 Zabrze
442 Tactiek MIX
61% Balbezit 39%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 40.8
uitstekend Schieten goed
solide Passen matig
solide Verdedigen goed


11e minuut.
Bolec rent richting de bal. Bolec speelt de bal door. Scordo is nu in balbezit. Scordo geeft een lange en hoge pass. Dademasch krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Scordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Subota begaat een overtreding. Scordo raakt geblesseerd tijdens het duel. Skorupski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Scordo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gopla - Górnik 1948 Zabrze 1:0

15e minuut.
Wróbel is nu in balbezit. Jacobo onderschept slim de pass. Skorupski begaat een overtreding. Skorupski krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Von Rufen geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ydens met een snelle inworp. Kuler rent richting de bal. Kuler draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Degregori bereikt de bal nog maar net als eerste. Degregori passt de bal met de wreef. Bolec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolec geeft een hoge lob. Dademasch springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Vukelić geeft een hoge lob. Ydens rent richting de bal. Bolec verovert de bal door een tackle van achteren. Bolec met een sublieme pass. Degregori geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Monczka verovert de bal door een tackle van achteren. Kuler verovert de bal door een tackle van achteren. Skorupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuler onderschept slim de pass. Kuler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Monczka trapt de bal weg van het doel. Cataniuc speelt de bal door. Kuler rent richting de bal. Jacobo rent richting de bal. Jacobo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gopla - Górnik 1948 Zabrze 1:1

40e minuut.
Ydens rent richting de bal. Ydens passt de bal met de wreef. Kuler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuler draait met de bal, schiet en ... Popielski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gopla - Górnik 1948 Zabrze 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gopla 56%, Górnik 1948 Zabrze 44%.
Gopla - Górnik 1948 Zabrze 1:2

49e minuut.
Dademasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Cataniuc onderschept slim de pass. Bugryn speelt de bal door. Scordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scordo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gopla - Górnik 1948 Zabrze 2:2

61e minuut.
Daar is Skorupski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jacobo is nu in balbezit. Skorupski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jacobo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Jacobo kan niet meer verder spelen. Kırıntılı komt het veld opgelopen. Kuler wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Wróbel met de inworp. Pětka rent richting de bal. Pětka geeft een hoge lob. Scordo is nu in balbezit. Scordo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Skorupski is nu in balbezit. Skorupski met een sublieme pass. Bolec rent richting de bal. Bolec geeft de bal voor. Dademasch springt en kopt de bal. Waczków verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Ydens speelt de bal door. Monczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Monczka geeft de bal voor. Cataniuc is nu in balbezit. Cataniuc geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gopla 26%, Górnik 1948 Zabrze 74%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gopla - Górnik 1948 Zabrze 2:2